Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul dizisi için karamsar tablo!

Zalim İstanbul dizisi için karamsar tablo!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Zalim İstanbul, oyuncu kadrosu ile dikkat çeken bir yapım.

Fikret Kuşkan (Agah), Deniz Uğur (Seher), Mine Tugay (Şeniz), Ozan Dolunay (Cenk), Simay Barlas gibi isimleri bünyesinde barındıran Zalim İstanbul dizisinin ilk bölümü geçtiğimiz pazartesi ekrana gelmişti.

Çukur, Söz ve Yasak Elma dizilerinin yanı sıra TRT1 ekranındaki Vuslat dizisinin de yer aldığı zorlu bir günde Zalim İstanbul’un ne yapacağı merak ediliyor.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, bu konuda karamsar bir tablo çizdi.

Koloğlu’na göre Zalim İstanbul dizisi ancak Vuslat ile yarışabilir.

Söz, Çukur ve Yasak Elma’nın oturmuş diziler olduğunu hatırlatan Koloğlu, “TRT 1’in ‘Vuslat’ dizisiyle rekabeti olur. Yüzde 4.30’larda reytingi olsa bile bu anlamda başarıdır” yorumunda bulundu.

Zalim İstanbul Dizisi Konusu:

Antakya’dan İstanbul’a uzanan bir var olma mücadelesinin ekrana geleceği Zalim İstanbul’da; üç çocuğu ile Antakya’da yaşayan Seher’in, lojistik sektörünün devleri arasında yer alan ve aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay ile yollarının kesişmesi herkesi yeni bir sınava sokacak.Antakya’dan İstanbul’a uzanan bir var olma mücadelesinin ekrana geleceği Zalim İstanbul’da; üç çocuğu ile Antakya’da yaşayan Seher’in, lojistik sektörünün devleri arasında yer alan ve aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay ile yollarının kesişmesi herkesi yeni bir sınava sokacak.