Ana sayfa Dizi İzle Zalim İstanbul dizisinde izleyici anlaşamadı, Ceren mi Cemre mi daha güzel?

Zalim İstanbul dizisinde izleyici anlaşamadı, Ceren mi Cemre mi daha güzel?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Pazartesi akşamları izleyicilerle buluşan Zalim İstanbul dizisinde iki önemli karakter dikkat çekiyor.

Birisi Bahar Şahin’in canlandırdığı Ceren ve Sera Kutlubey’in hayat verdiği Cemre…

Cemre ile Cenk evlendi. Nedim ile de Ceren… Ama Ceren, Cenk’in bebeğini taşıyor.Gerçekler ne zaman ortaya çıkacak merakla bekleniyor.

İzleyiciler diziye kendilerini o kadar çok kaptırdılar ki, aşk ilişkileri üzerinden karakterlerin güzelliğine varan bir tartışma içine girildi.

Özellikle Youtube’da dizinin sahnelerinin yayınlandığı videoların altına yapılan izleyici yorumları çok şaşırtıyor.

Ceren mi yoksa Cemre mi daha güzel? Şeklindeki soruya yanıt verme çabasındaki Zalim İstanbul hayranları, hangi karakterin daha güzel olduğu konusunda anlaşamadı.

Ceren’in sürekli suçlanmasından da rahatsız olan izleyiciler, artık gerçeklerin ortaya çıkmasını istiyor. Fikret Kuşkan’ın canlandırdığı Agah’ın yaşanan olaylardan bi haber olması da eleştiriliyor.

Ceren ve Agah’ın para diyaloğu ve gerçekleri açıklayacağını söylediği sahne ise heyecanı artırdı.

İzleyiciler şimdi bu gerçekler ortaya çıkınca konakta neler olacağını merakla bekliyor.

Sera Kutlubey- CEMRE YILMAZ

Ailenin vicdanlı büyük kızı; okumuş ve hemşire olmuş. Ama kendi istediği için değil, annesinin hayalini gerçekleştirebilmek için. Cemre’nin kalbi kendini bildi bileli şarkı söylemek için çarpmıştır. Hem babasız geçen çocukluğun, hem de annesinin tutuculuğunun eseri olarak, erkeklere karşı mesafeli bir duruşu vardır. İç dünyasındaki buzlara rağmen inadına da su gibi güzel bir kızdır Cemre. Güzelliği okulda da köyde de ilgi çeker ama ulaşılmaz katı tavrı erkekleri doğal olarak geri püskürtür. İstanbul’a gidişleri Cemre içinde her şeyi değiştirir. Artık Karaçayların özel hemşiresidir. Ve kalbinin ritmini Karaçay köşkü değiştirecektir.

Zalim İstanbul dizisinde izleyici anlaşamadı, Ceren mi Cemre mi daha güzel? 8

Bahar Şahin – CEREN YILMAZ

Ailenin lükse, magazine düşkün, fırlama küçük kızı. Medyada görüp özendiği hayatları yaşamak uğruna, aklını varsa yoksa dümen çevirmeye çalıştıran, güzelliğinin farkında ve bunu kullanmaktan çekinmeyen 20’lerinin başında bir genç. Tutkulu bir kızdır Ceren, karda yürür ama izini belli etmez. Karşısına çıkan fırsatları ise hiç düşünmeden değerlendirir. Gerekirse kardeşlerini, ailesini harcar, ama eninde sonunda kafasındaki hedefe yürür. Bir sonraki hedefine ulaşmak ise sandığı kadar kolay olmayacak ve aile bağlarını da derinden yaralayacaktır.

Zalim İstanbul dizisinde izleyici anlaşamadı, Ceren mi Cemre mi daha güzel? 9