Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul dizisinin Seher’i Deniz Uğur, genç dizi oyuncularına hayranlık besliyor!

Zalim İstanbul dizisinin Seher’i Deniz Uğur, genç dizi oyuncularına hayranlık besliyor!

tarafından ker_def

Zalim İstanbul dizisinde Seher Yılmaz olarak ekranlara gelen Deniz Uğur, Posta gazetesine konuştu.

Canlandırdığı Seher karakteri ile bir bağ kurduğu anlaşılan Deniz Uğur, “Seher’in evlatlarına öğretilerini doğru buluyorum. Erdemli bir kadın. İçi aydınlık, bilge. Bazen “Keşke fevri davranmasa” diyorum ama naifliğini çok seviyorum Seher’in” açıklamasını yaptı.

3 çocuğuna kendini adayan ve çocuklarına sonsuz bir sevgi sunan bir karaktere hayat veren Deniz Uğur, ” O sevginin insana neler yaptırabileceğini biliyorum” ifadesini kullandı.

Zalim İstanbul dizisinin sette olduğu için izleyemediğini ancak Kanal D’nin internet sitesine girip izleyebildiğini ifade eden Deniz Uğur, ” İzlerken etkileniyorum ama tam olarak seyirci gibi değil. Daha çok mesleki tatmin duygusuyla bakıyorum” dedi.

Dizide rol alan genç oyunculara da hayran olduğunu ifade eden Deniz Uğur, “Benim büyük oğlum Engin Deniz’le yaşıtlar. Ben bu neslin hayranıyım. Özgürlükçü, dayatılmış kalıplara girmeyen, sevgiye dayalı bir dünya inşa etmeye gelmiş kristal çocuklar. Onları her zaman haklı buluyorum ve farklılıklarına saygı duyuyorum” açıklamasını yaptı.