Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul, Gel Dese Aşk, Mucize Doktor dizilerinde işler karışık!

Zalim İstanbul, Gel Dese Aşk, Mucize Doktor dizilerinde işler karışık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüs pandemisi nedeniyle dizi oyuncularının bazılarının sete çıkmak istemediği bir dönem yaşıyoruz.Kimi oyuncular sete çıktı ve çalışmalarını sürdürüyor. Ancak bazı oyuncular var ki, sete çıkma konusunda temkinli. Örneğin Gel Dese Aşk dizisinin çekimleri devam ederken, koronavirüs nedeniyle Şebnem Bozoklu’nun sete çıkmak istemediği haberleri gelmişti.

Mucize Doktor dizisinin oyuncuları da hastane ortamına yeniden girmek istemediler ve çekimlerin Temmuz veya Ağustos ayında başlamasını daha doğru bulduklarını belirttiler. Reha Özcan ve Özge Özder, youtube’daki sohbet buluşmasında sete çıkmanın olumsuz sonuçlarını anlatmışlardı.

Bir başka sete çıkmak istemeyen ismin de Zalim İstanbul dizisinin başrol oyuncusu Fikret Kuşkan olduğu konuşuluyor. TV100’den Birsen Altuntaş’ın iddiasına göre Fikret Kuşkan, pandemi nedeniyle sette yer almak istemedi. Farklı projelerle de görüştüğü ifade edilen Kuşkan’ın sözleşmesi ise devam ediyor.

Zalim İstanbul, Gel Dese Aşk, Mucize Doktor dizilerinde işler karışık! 7

Zalim İstanbul dizisi özelinde son 4 bölümün tamamlanması gerekiyor.Avşar Film tarafından yaptırılan Zalim İstanbul dizisinin yurt dışı satışları için bu son 4 bölüm çok önemli.

Dizi yabancı ülkelere satışı noktasında çok olumlu dönüşler alıyor. Yapımcı Şükrü Avşar da projeyi mutlaka tamamlamak istiyor.