Ana sayfa Dizi Fragmanları Zalim İstanbul hayranlarının beklediği gün geldi! İşte dizinin dönüş tarihi

Zalim İstanbul hayranlarının beklediği gün geldi! İşte dizinin dönüş tarihi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüs pandemisi nedeniyle Mart ayında çekimleri durdurulan Zalim İstanbul dizisinde, geçtiğimiz günlerde yeniden çekimlere başlanmıştı. Agah karakterini canlandıran Fikret Kuşkan ise sağlık nedenlerini öne sürerek çekimlere katılmadı.

Dizinin 37. bölümü yarıda kalmıştı. Ekip ilk olarak 37. bölümü tamamlandı.Zalim İstanbul sevenleri ile yeniden buluşuyor. Bu bölümde daha önceden çekilen Agah sahnelerini izleyeceksiniz.

Zalim İstanbul dizisinin ekrana dönüş tarihi ise 8 Haziran Pazartesi saat 20.15 olarak duyuruldu. Agah’ın Ceren’i evden kovduğu anlar izleyicilerin sinirlerini zıplatacak.Ceren’in Agah için büyük bir planı var. “Sen celladına iyi bak” diyen Ceren, sonunda hedefine ulaşacak.

Dizinin yeni çekimlerine katılmayan Fikret Kuşkan’ın canlandırdığı Agah bey 37.bölümde kalp krizi geçirerek ölecek. Fikret Kuşkan konusu da böylelikle kapatılacak.

İşte Zalim İstanbul 37. bölüm fragmanı:

Peki 37. yeni bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar:

Ceren, Karaçay ailesine karşı intikam yemini ediyor!

Bebeğine türlü zorluklar sonunda kavuşan Ceren için olaylar durulmamaktadır. Mutluluğa kavuştuğunu düşünen Ceren için işler onun umduğu gibi gitmez. Çünkü Agah’ın bebek için planları vardır ve Ceren ile daha fazla yüz yüze gelmek istememektedir.

Ceren’i evden apar topar atan Agah bu durumun sonuçlarına katlanacaktır. Cenk ise Ceren’i korumak namına herhangi bir hamlede bulunmaz. Öfkesini bastıramayan Ceren’in bebeği de elinden gittikten sonra kaybedecek bir şeyi kalmamıştır. Agah ve Cenk için intikam yemini eder. Ceren neler yapacak?