Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul’daki öpüşme sahnesinin perde arkasında şaşırtan olaylar yaşandı!

Zalim İstanbul’daki öpüşme sahnesinin perde arkasında şaşırtan olaylar yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında geçtiğimiz sezon başlayan Zalim İstanbul dizisi, büyük beğeni topladı. Fikret Kuşkan, Mine Tugay, Deniz Uğur’un başrollerinde yer aldığı dizinin genç oyuncularından Bahar Şahin’in canlandırdığı Ceren Yılmaz ile Ozan Dolunay’ın canlandırdığı Cenk Karaçay’ın aşk sahnesinin perde arkası ortaya çıktı.

Dizinin ikinci bölümünde Ceren, Cenk ile odasında yalnız kalıyor ve yatağa giriyordu. Öpüşme sahnesi 5 saniye sürmüştü.

Bahar Şahin, bu sahnede yaşadıklarını ilk kez Hürriyet’e anlattı.Aile içinde bastırılmış bir çocuk olarak büyüdüğünü anlatan Bahar Şahin, “Asla öpüşmem” diye konuşan isimlerden olduğunu ancak artık büyük konuşmayacağını belirtti.

Sahnenin çekimi sırasında yönetmen Cevdet Mercan’a dönüp “Hocam siz bakmasanız” diye seslenen Bahar Şahin, herkesi şaşırtmış.

Cevdet Mercan’ın baba gibi birisi olduğu için böyle seslenen Bahar Şahin, o an ünlü yönetminin kalakaldığını da ifade ediyor.

“Evi gidince çok ağladım, çok utandım” diye konuşan Bahar Şahin, 50 kişinin içinde böyle bir sahneyi çektiği için kendini kötü hissettiğine vurgu yaptı.

Bu olaydan sonra bunun normal olduğunu anladığını ifade eden Şahin, “Dünya yerinden oynamıyor. Bu çok normal bir şey” diye kendini teselli ettiğine değindi.

Babası ise küçüklüğünden bu yana yakın bir iletişimi olduğunu anlatan oyuncu, sahneyi çektikten sonra aradığını ve “Kızım seni denize attık, yüzme mi diyeceğiz” yanıtı aldığını sözlerine ekledi.

İşte o sahne: