Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul’daki yangın sahnesinde Ozan Dolunay, Berker Güven’i gerçekten kurtarmış!

Zalim İstanbul’daki yangın sahnesinde Ozan Dolunay, Berker Güven’i gerçekten kurtarmış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Zalim İstanbul dizisinin genç oyuncuları Berker Güven, Bahar Şahin,Sera Kutlubey ve Ozan Dolunay, youtube canlı yayınında buluştu.4 genç oyuncu dram dizisi çektiklerini ve çok zor sahnelerde rol aldıklarını belirtmekte.

Dizide Cenk karakterine hayat veren Ozan Dolunay, “Zaten çok ağır bir dram çektiğimiz için, sahnelerimizin çoğu zor sahnelerdi. Ben hepimizin bir şekilde başarıyla altından kalktığımızı düşünüyorum” diye konuştu. Yangın sahnesinden bahseden Berker Güven, o dönemde Ozan Dolunay’ın yanına giderek dert yanmış.

Zalim İstanbul'daki yangın sahnesinde Ozan Dolunay, Berker Güven'i gerçekten kurtarmış! 7

Güven, “O yangın sahnesinde, sana gelmiştim orada. Şey demiştim, ‘Hem engelliyim bacaklarım tutmuyor hem sandalyemden düşmüşüm hem sandalyem bozuk, bir odaya kitlenmişim…Hem yangındayım hem boğuluyorum hem Cemre beni terk etmiş, ben bunu nasıl oynayacağım’ demiştim.”

Sahnede çok fazla zorluk olduğunu, kendini şıkışık bir durumda hissettiğini belirten Berker Güven, Ozan Dolunay’ın sözü ile bir anda konuya farklı bir açıdan bakmış.

Berker Güven, “Sen de demiştin ki, ‘abi tamam bu işte, Nedim de bilmiyor ki ne yapacağını senin kadar’… Abi ondan sonra bir anda haa oldum” diye konuştu. Bu sözlerden de anlaşıldığı üzere Dolunay, bu bakış açısıyla rol arkadaşını bu zorlu sahneyi başarıyla canlandırması noktasında kurtarıcı pozisyonunda olmuş.

Ozan Dolunay’ın bu sözlerinin Berker Güven’i sahneyi canlandırması konusunda bir hayli teşvik ettiği ortaya çıkmış oldu.Keyifli sohbeti videodan izleyebilirsiniz.