Ana sayfa Sosyal Medya Zalim İstanbul’un Şeniz’i Mine Tugay’ın aile dramı açtığı kampanya ile ortaya çıktı!

Zalim İstanbul’un Şeniz’i Mine Tugay’ın aile dramı açtığı kampanya ile ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Türkiye’de en güzel yaş alan ünlü kadın oyunculardan olan Mine Tugay, Behzat Ç. dizisindeki etkileyici Suna rolünden bu güne bir değişim geçirdi. Oyuncu, yaş aldıkça daha da güzelleşti ve hayranları da her seferinde kendisine benzer iltifatlarda bulundu.

Sosyal medyada her paylaşımı binlerce iltifatla karşılanan Mine Tugay, 28 Temmuz 1978 doğumlu… Ünlü oyuncu 42. yaş günü öncesinde instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda, aile dramlarını da ilk kez açıkladı.

Türk Kanser Derneği’ne yardım için bağış kampanyası başlatan Mine Tugay, doğum günü dolayısı ile hediye almak isteyen tüm hayranlarını bağış yapmaya davet etti.

İmkanı olmayan yetişkin ve çocuk kanser hastalarına destek isteyen Mine Tugay’ın mesajındaki şu detay oldukça dikkat çekit. Oyuncu, “Bu beni çok mutlu eder. Bunun için bir bağış kampanyası açtım. Ben abimi kanserden kaybettim. Kanser tedavi süreci ne kadar zor bilirim. Kimse sevdiklerini kaybetmesin diye onlara bir umut ışığı olalım istiyorum. Zaten zor olan bu süreci onlar için hafifletelim istiyorum. Lütfen desteğinizi esirgemeyin” diye yazdı.

Bağış kampanyasının doğum günü olan 28 Temmuz’a kadar açık kalacağını hatırlatan oyuncu, hep birlikte kanser hastalarının yanında olmayı dilediğini de belirterek, farkındalık yaratmaya çaba harcadı.

Zalim İstanbul'un Şeniz'i Mine Tugay'ın aile dramı açtığı kampanya ile ortaya çıktı! 7