Ana sayfa Sosyal Medya Zamanın ruhu Alina Boz’la hayat buldu! Oyuncu pozlarıyla yürekleri hoplattı!..

Zamanın ruhu Alina Boz’la hayat buldu! Oyuncu pozlarıyla yürekleri hoplattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Son dönemin yıldızı en çok parlayan genç oyuncularından olan Alina Boz, Instyle Türkiye Dergisi’nin Mayıs ayı sayısı için objektif karşısına geçti.

Netflix’de yayınlanan Aşk 101 ve ATV’nin Maraşlı dizilerinin ardından ortalıktan kaybolan ve bir süredir ekranlardan uzakta olan oyuncunun dergi için verdiği pozlar, kendisini özleyen hayranlarına ilaç gibi geldi.

Instyle Türkiye Dergisi için gerçekleştirilen ‘Zamanın Ruhu’ konseptli çekim için objektif karşısına geçen oyuncu birbirinden çarpıcı pozlar verdi.

Alina Boz,  “Bir insanın hedefi ve hayali elbette olmalı. Ancak ben bir şekilde hayatın seni olman gereken yere götürdüğüne inanıyorum” sözleriyle de dikkat çekti.

Zamanın ruhu Alina Boz'la hayat buldu! Oyuncu pozlarıyla yürekleri hoplattı!.. 8

Alina Boz dergi için çektirdiği fotoğraf karelerini 4.5 milyon takipçisinin olduğu instagram hesabında da yayınladı. Hayranları oyuncunun paylaşımına övgü dolu yorumlarda bulundular.

Maraşlı dizisinin ardından bir süre dinlenen Alina Boz, Ömer Faruk Sorak’ın yönetmenliğini üstlendiği Bandırma Füze Kulübü isimli filmin çekimlerini geçtiğimiz aylarda tamamladı.

Gerçek bir olaydan yola çıkılarak çekilen filmde Boz başrolü Deniz Can Aktaş ile paylaştı. Filmin çekimleri yaz aylarında Bandırma’da gerçekleştirildi.

Zamanın ruhu Alina Boz'la hayat buldu! Oyuncu pozlarıyla yürekleri hoplattı!.. 9

Hayranlarının ekranlarda görmeyi özlediği güzel oyuncunun cephesinden güzel haberler gelmeye devam ediyor.  İddialara göre Alina Boz birçok teklif alıyor ve şu an anlaşmak üzere olduğu iki proje bulunuyor.

Bu projelerden birinin ise dijital bir platformda olacağı belirtiliyor. Oyuncunun yeni projeleriyle ilgili henüz daha fazla ayrıntı bulunmuyor.