Ana sayfa Dizi Fragmanları Zengin ve Yoksul 3. bölüm fragmanında Gökhan Alkan saçları kesiyor!

Zengin ve Yoksul 3. bölüm fragmanında Gökhan Alkan saçları kesiyor!

tarafından ker_def

Pazar akşamları artık yeni bir alternatifiniz daha var. Mevcut dizileri beğenmeyenler atv ekranındaki Zengin ve Yoksul dizisinde aradıklarını bulabilir. 2. bölümü 14 Nisan Pazar günü yayınlanan Zengin ve Yoksul, hem oyuncu kadrosu hem de hikayesiyle çok dikkat çekiyor.

Televizyon Gazetesi Detay – Dizide Binnur Kaya, Gökhan Alkan, Osman Sonant, Evrim Solmaz, Damla Colbay, Elif Doğan, Gülcan Arslan, Eren Hacısalihoğlu, Tuna Orhan, Mert Asker ve Sacide Taşaner oynuyor.

Gökhan Alkan hayranları ünlü oyuncuyu uzun saçlı pek beğenmemişti. 3. bölümden yayınlanan ilk fragmanda Alkan’ın saçlarını kestiği sahnelere yer verildi. Yeni imajı ile Alkan, şimdiden hayranlarından geçer not aldı.

Peki Zengin ve Yoksul dizisinin 3. bölümünde neler yaşanacak? İzleyiciler fragmanı çok beğendi ve müthiş bir bölümün kendilerini beklediği fikrinde.

İşte Zengin Ve Yoksul dizisinin 21 Nisan Pazar günü yayınlanacak 3. bölümünden ilk fragman:

Peki Zengin ve Yoksul 2. bölümünde neler oldu?

Tehlikeli ortaklık

Aysel ve Karan’ın ortak çıktıkları yolda ilk yapmaları gereken Aleyna’yı Karan’a aşık etmek; ama Aysel’in hesap etmediği bir şey var, duyguları…

Erdemlilerin şirketinin davetinde Meral, yeğenleri ve kocası ile ilgili onu çok şaşırtan bir mail alır. Aziz’se bunun altında kalacak değil elbet, isimsiz mailin göndericisini tahmin etmekte zorlanmayan adamın Nihal’i şaşırtacak kötü bir sürprizi olacaktır…

Karan ve Aleyna’nın ilişkisi ilerlerken Karan’ın annesi Sema herkesin oyunlarını darmadağın etmek üzeredir…