Ana sayfa Dizi Haberleri Zerrin Tekindor’dan Şahin Tepesi dizisine duygusal veda!

Zerrin Tekindor’dan Şahin Tepesi dizisine duygusal veda!

tarafından ker_def

atv ekranlarında büyük umutlarla başlayan Şahin Tepesi dizisi, ne yazık ki reytingin azizliğine uğradı. Zerrin Tekindor, Murat Aygen, Ebru Özkan, Aybke Pusat ve Boran Kuzum’un başrollerinde yer aldığı dizi sadece 6 bölüm ekranda kalabilmiş durumda.

Dizinin 6. ve final bölümü bu akşam izleyicilerle atv ekranında buluşacak ve Şahin Tepesi birçok dizi gibi unutulup gidecek.

Verda ve Efe’nin aşk hikayesi de burada bitmiş oldu. Söz dizisinden ayrılan Aybüke Pusat, yeni dizisinde umduğunu bulamadı. 2 sezon boyunca Vatanım Sensin dizisinde Leon karakteriyle ün yapan Boran Kuzum da 2018 yılını dizisi final yaparak kapatacak.

Dizide müthiş bir performans sergileyen isimlerin başında Zerrin Tekindor geliyordu. Usta aktör canlandırdığı Tuna Akdora karakteriyle yine işi bir işe imzasını attı.

Instagram hesabından dizi ekibiyle çektiği bir pozu paylaşan Tekindor, veda mesajında şöyle yazdı:

“Şahin Tepesi’nin inanılmaz ekibine, başta Hilal Saral olmak üzere, çok teşekkür ederim. Hepsi o kadar iyi kalpli, çalışkan, başarılı ve komik ki… Hepinizi çok seviyorum, çok teşekkür ediyorum. Bütün oyuncu arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim. Hepinizle çalışmak zevkti benim için.

Özellikle genç oyuncu arkadaşlarım Leyla Tanlar, Aybüke Pusat, Boran Kuzum, Mustafa Mert Koç yeteneğinize, disiplininize, espri anlayışınıza hayran kaldım. Hepinize bayıldım, umarım tekrar bir araya geliriz.

Ay Yapım’a da çok teşekkür ederim. Son olarak bizi izleyen seyircimizin ne kadar özel olduğunu söylemek isterim. Dizimizle ilgili yorum yaparken kullandığınız üslup ve zarafetten belli oluyordu ve bizi çok mutlu ediyordu… Çok teşekkür ederiz”

Zerrin Tekindor’dan Şahin Tepesi dizisine duygusal veda! 8

Zerrin Tekindor’dan Şahin Tepesi dizisine duygusal veda! 9