Ana sayfa Dizi Haberleri Zerrin Tekindor’un gelişi Mucize Doktor dizisine çok iyi geldi!

Zerrin Tekindor’un gelişi Mucize Doktor dizisine çok iyi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Mucize Doktor dizisinin bir önceki bölümü reytinglerde düşüş yaşamıştı.H ikayenin artık o kadar da çok ilgi çekmediği değerlendirmeleri yapılırken, diziye hareket katma ihtiyacı da hissediliyordu.

Taner Ölmez’in Ali Vefa karakterindeki başarısının yanı sıra dizi ekibinin de güçlü performanslar sergilemesi ile bu sezonun iyi sonuçlar alan dizilerinden olan Mucize Doktor, geçen yıl yakaladığı muhteşem performansa ise bir türlü ulaşamadı. İlk sezonunda reyting rekorları kıran Mucize Doktor, ikinci sezonunda atv’deki rakibi Bir Zamanlar Çukurova’nın gerisine düştü ve bu durumu da bir şekilde dengelemeyi başaramadı.

Mucize Doktor dizisine daha önce de yeni karakterler geldi ve hikaye biraz hareketlendi ama, bu durum reytinglerin belirli bir seviyenin üzerinde tutunmasını hiç sağlayamadı.

Genelde 7’li seviyelerde gelen reytingler geçen hafta da bir miktar düşüş olarak gözüktü. Ancak Mucize Doktor’un dün akşam yayınlanan 47. bölümünün sonuçları iyi geldi.

Zerrin Tekindor’un Vuslat karakteri ile baskın bir şekilde hikayeye katılması, dizideki dengeleri değiştiren bir karakter olması, Ali Vefa ile fazlasıyla uğraşması ve heyecanı da artırması sonucunda dizi total ve ABC1 gruplarında yeniden 8’li seviyelere çıktı. Tüm kategorilerde Bir Zamanlar Çukurova’nın ardından ikinci sırada yer alan dizi, bu haftayı güzel tamamladı.

Vuslat’ın Ali Vefa derdinin daha çok ortaya çıkacağı 4 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak olan 48. bölümünden ilk fragmanı da videoda bulabilirsiniz.