Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal büyük cesaret örneği gösterip programında tartıya çıktı! Bakın kaç kiloymuş?

Zuhal Topal büyük cesaret örneği gösterip programında tartıya çıktı! Bakın kaç kiloymuş?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Yemek programı yapmasına rağmen kilosuna dikkat etmeye çalışan Zuhal Topal, Fox Tv’deki programında ısrarlar üzerine tartıya çıktı.

Pek çok ünlü ismin kamera karşısında tartıya çıkmaktan veya kilosunu söylemekten kaçınmasına karşın Topal, büyük bir cesaret örneği gösterdi.

Zuhal Topal’la Sofrada programının 137. bölümünde kayınvalide Leyla Hanım’la mutfaktaki sohbet kilo konusuna gelince tartıyı getirmesi, Topal’ı bir anlığına da olsa gerdi.

Zuhal Topal büyük cesaret örneği gösterip programında tartıya çıktı! Bakın kaç kiloymuş? 8

Gayet formunda görünen kayınvalide Leyla Hanım, Zuhal Topal’ı da tartıya çıkmaya davet etti. Önce ne yapacağını bilemeyen Zuhal Topal, programın ‘Mikser’ lakaplı dış sesinin “Kaç kilosunuz çok merak ediyorum” sözlerine “Sanane” yanıtını verdi. Mikser’in “Bütün Türkiye merak ediyor ama en fazla 57 kilosunuzdur” sözleri üzerine Leyla Hanım da “Zuhal Hanım, ispat et kendini” tezahüratından sonra Topal, dayanamayıp ayağa kalktı.

Zuhal Topal, ayakkabıları, takıları ve kıyafetlerinin de tartıyı etkileyeceğini söyleyip “Sevgili seyirciler iki kilo eksiğini düşünelim lütfen” diyerek tartıya çıktı.

Zuhal Topal büyük cesaret örneği gösterip programında tartıya çıktı! Bakın kaç kiloymuş? 9

Tartı 60 kiloyu gösterdiğinde Zuhal Topal derin bir ‘oh’ çekti ve iki kiloyu da düşüp “58 kiloyum” diyerek sevinç çığlıkları attı. Topal, “Yemiyorum, görüyorsunuz, 1 aydır rejimdeyim” demeyi de ihmal etmedi.

Boyu 1.72 olan sunucu, ekrandan bir kaç kilo daha fazla görünse bile hayli fit olduğunu tüm izleyenlerinin karşısında böylece ispatlamış oldu!