Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal ile Sofrada’nın yeni kararı kadın izleyici için büyük şok!

Zuhal Topal ile Sofrada’nın yeni kararı kadın izleyici için büyük şok!

tarafından ker_def

TelelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının sevilen yarışma programı Zuhal Topal’la Sofrada için yeni bir dönem başlıyor olabilir… 10 Nisan Cuma günü saat 16.00’da yani programın normal saatinde özel bir bölüm yayınlanacak. Ancak özellikle de kadın izleyicilerin heyecanla bekledikleri haftanın finalinde ise değişiklik var.

Fatih Portakal ile Fox Ana Haber bülteni 19.00-20.30 arasında yayında olacak. Yeni karar gereği Zuhal Topal’la Sofrada ise 20.30-22.00 saatleri arasında yayınlanacak. Yani erkeklerin de televizyon başında olduğu saatlerde Zuhal Topal’la Sofrada’da haftanın finali bölümü yayınlanacak.

Bu kararın duyurulmasının ardından Zuhal Topal’ın ve programın sosyal medya hesaplarına düşüncelerini bırakan izleyiciler, bu durumdan biraz şikayetçi… Kadın izleyiciler eşlerinin de ekran başında olduğu bu saatlerde programı izleyemeyeceklerini, eşlerinin buna izin vermeyeceğini belirten yorumlar bıraktı.

20.30’a alınması durumunda programın seyredilmeyeceğini düşünen birçok kişi var. Bir izleyici diyor ki, “Saatini neden değiştirdiniz, aynı saatte kalsaydı eşim izlemiyor.. O saatte açmaz haber izliyor…”

Saat değişikliğini görenler bir hayli şaşırdı. Erkeklerin evde olup da izleyemeyecekleri için de telaş yaptı.

“Saatin değişmesi kötü olmuş. İzleyemem o saatte” diye isyan eden birçok kişi Zuhal Topal’ın instagram hesabındaki duyurudan sonra yorum bölümüne benzer eleştiriler yansıttı.

İşte Fox TV’nin 10 Nisan Cuma günü için belirlediği son yayın akışı:

Zuhal Topal ile Sofrada'nın yeni kararı kadın izleyici için büyük şok! 7