Ana sayfa Sosyal Medya Karantinayı fırsata çeviren isim Şampiyon’un Elif’i Gizem Karaca!

Karantinayı fırsata çeviren isim Şampiyon’un Elif’i Gizem Karaca!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süre ekran kariyerine ara veren, İzmir’de tarımsal faaliyetleri de içeren doğal bir yaşam alanı oluşturan Gizem Karaca, Şampiyon dizisinden gelen teklifi biraz da boksa olan tutkusu nedeniyle kabul etmiş ve yeniden ekranlarda yer almıştı.

TRT1 ekranında Pazar akşamları izleyici ile buluşan dizi, bir süredir çekimlerin durması nedeniyle yeni bölümleri ile yayınlanamıyor. Elisa Elif karakterine hayat veren Gizem Karaca ise bu dönemi kendisi açısından en faydalı şekilde değerlendirmeye çaba harcıyor.

Ünlü oyuncu, instagram hesabından son halini paylaştı. Güzelliği ile takipçilerinden binlerce beğeni ve yorumlar alan oyuncu için “Günüme güneş doğdu” diyen hayranları, diziyi de sabırsızlıkla beklediklerini belirtiyor.

Gizem Karaca ise koronavirüs salgını nedeniyle kendisini evine kapattı.Oyuncu, bu dönemi iyi bir şekilde değerlendirdiğini şu sözleriyle ifade etti: “Bu dönemi bir başak burcu olarak en verimli şekilde geçiriyorum sanırım. Evde bir sürü eksik vardı, onları tamamladım. Temizlik, yemek derken baktım bi de maya tuttum. Şimdi ekmek yapmaya başlıyorum, geçmiş olsun. Benim karantinam 12 Mart’ta başladı… Kaç gün olmuş.”

Karantinayı fırsata çeviren isim Şampiyon'un Elif'i Gizem Karaca! 7

Karantinanın 28. gününde olmasına rağmen bu halinden memnun olduğu anlaşılan Gizem Karaca’ya bir takipçisi “Organik Gizem” lakabı taktı.