Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal, Meryem ve Sude Hanım’a kaç puan verdi? Zuhal Topal’la Sofrada 78. Bölüm

Zuhal Topal, Meryem ve Sude Hanım’a kaç puan verdi? Zuhal Topal’la Sofrada 78. Bölüm

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la Sofrada programının 78. bölümü 12 Aralık Çarşamba günü izleyicilerle Fox TV ekranında buluştu. Bu sefer yarışan gelin Sude hanım ve kayınvalidesi Meryem hanım idi. 26 yaşında olan Sude 7 yıllık evli ve Yozgatlı.Videodan başlıktaki konuyla ilgili detayları izleyebilirsiniz.

Programın her geçen hafta daha da ilginçleştiği, kayınvalidelerin kılı kırk yarmakta ustalaştığı gözlemleniyor. Öne çıkmak için daha önce görülmemiş tavırlar sergileyen kayınvalideler izleyicileri de şaşırtmakta.

Sude hanımın yemeklerine yönelik de ciddi eleştiriler yapıldı. Etin soğuk gelmesi Zuhal hanım ve tüm kayınvalidelerin ortak eleştirisiydi. Tatlıyı ise herkes beğendi. Hatta Ayten hanım aç kaldığını söyleyerek menemen istedi. Salı günkü programda omlet isteyen Aynur’a Zuhal Topal, hastalığı olduğu ve elleri titrediği için izin vermişti. Ayten hanımın bugünkü menemen talebine ise Topal izin vermedi.

Sude hanımın yemeklerine yönelik eleştiriler bir hayli fazlaydı. Gelin hanım da “Beğenen yer, beğenmeyen yemez” diye anlattı.

Zuhal Topal, gelinlerin 2,5 saatlik sürede yemekleri yapmaları için belirlendiğini, gerekirse servisten önce ısıtılabileceğini belirterek yeni bir düzenleme getirdi.

Sude hanımın puanlaması da beklentilerin altındaydı.

Fatma hanım 2 puan verdi.
Ayten hanım 2 puan verdi.
Aynur hanım 4 puan verdi.
İlknur hanım 2 puan verdi.

Ayten hanımın kendisine verilen 2 puanı, aynen Meryem hanıma iletmesi dikkat çekerken, Zuhal Topal bu duruma tepki gösterdi ve böyle olmaması gerektiğini söyledi. Topal, “Yanlışa yanlış ile yanıt verilmez” diyerek tepkisini gösterdi.

Zuhal Topal, Sude hanıma 6 puan verdi.

Zuhal Topal’la Sofrada 13 Aralık Perşembe 4. Gün yarışmacıları İlber Yılmaz ve İlknur Aydın olacak. İlknur henüz 22 yaşında genç bir hanım ve daha sözlü. Oldukça heyecanlı olan kayınvalide adayı İlber Hanım ise dişli bir rakip…

Zuhal Topal’la Sofrada 14 Aralık Cuma 5. Gün yarışmacıları Tuğçe ve Aynur Yaman oldu. 21 yaşında daha 4 aylık evli olan Tuğçe Hanım daha çiçeği burnunda yeni bir gelin. Kayınvalidesi Aynur Hanım ise birinci olmak konusunda iddialı…