Ana sayfa Dizi Haberleri Gençliğim Eyvah dizisinin zamanlaması çok iyi oldu!

Gençliğim Eyvah dizisinin zamanlaması çok iyi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mart ayından bu yana ülkemizde koronavirüs paniği yaşanıyor.1 Haziran’da başlayan normalleşme adımlarına kadar yaklaşık 3 ay boyunca korku dolu anlar yaşandı. Birçok kişi evlerine kapandı ve kendisini karantinaya aldı. Yasaklar geldi, hayatımıza birçok yeni düzenleme getirildi. İşte böyle bir ortamda ekranda da eğlence programları azaldı, korku salan haberler herkesi etkiledi.

İşte böyle sıkıntılı bir 3 ayın ardından atv ekranlarında izleyicilerle buluşacak olan Gençliğim Eyvah dizisinin neşeli, hareketli ve eğlence dolu hikayesi izleyicilerin içini ısıtacak. Dizinin ilk fragmanı yayınlandı. İzleyiciler, tam da yeri ve zamanında yapımın ekrana geldiğini, korona yüzünden gerilen sinirleri boşaltmak için bu diziyi izleyeceklerini belirten yorumlar yapıyor.

Cengiz Bozkurt ve Levent Ülgen gibi iki usta ismin başrolünde yer aldığı atv dizisi, genç oyuncularıyla da dikkat çekiyor. Özel olarak hazırlanan platoda çekimleri yapılan Gençliğim Eyvah dizisi, izleyicileri daha ilk fragmandan etkiledi.

Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin etrafında dönen aşk, sır ve entrika dolu hikayesiyle ekranlara damga vurmaya hazırlanan dizide önemli bir kadro oluştu.

Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca, Elif Doğan, Ekin Mert Daymaz, Burak Tozkoparan, Erdem Kaynarca, Bahar Süer, Kemal Uçar, İpek Çiçek, Ecem Atalay ve Beyti Engin gibi başarılı isimler, Gençliğim Eyvah dizisinde rol alıyor.

Gençliğim Eyvah, aşkların, büyük sırların, beceriksizce çevrilen entrikaların komedisini izleyiciyle buluşturmak için gün sayıyor. Dizinin 1. bölümü 15 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.00’de yayınlanacak.