Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada 1 Mart 135. bölümünde Songül hanımın sofra adabına yakışmayan balon şovu!

Zuhal Topal’la Sofrada 1 Mart 135. bölümünde Songül hanımın sofra adabına yakışmayan balon şovu!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarının sevilen yarışma programı Zuhal Topal’la Sofrada yeni haftaya 25 Şubat Pazartesi günü başladı. Haftanın ilk 4 günlük performansı renkli anlar yaşandı. Haftanın son gününde 10 bin TL’lik büyük ödülü kazanacak gelin belli olacak. Hafta için her gün saat 16.00’de izleyicilerle buluşan program, Zuhal Topal’ın eğlenceli sunumuyla ekranda yerini almakta. Programın 1 Mart Cuma günü ekrana gelecek 134. bölümünde yani haftanın son gününde Gülümser Kebeli ve kayınvalidesi Zekiye Kebeli yarışacak.

Gülümser Hanım, 35 yaşında, 16 yıllık evli ve 2 çocuk annesi. Yarışmaya Kayseri’den katılıyorlar. Kayınvalide Zekiye Hanım, haftaya elinde örgüsüyle damga vurdu. Masada örgü ören Zekiye Hanım, diğer kayınvalidelerin tepkisini çekti. İkili, büyük ödülü kazanacaklarına emin. Peki final gününde neler yaşanacak? Zuhal Topal’la Sofrada 135. yeni bölümden ilk görüntüler yayınlandı. Videodaki detaylara bakılırsa gelin hanım yemekleri ve masayı yetiştirmekte biraz zorlanacak. Ayrıca kayınvalideler arasında da büyük bir çekişme yaşanacak. Songül hanımın Sibel hanım hakkındaki benzetmesi içi yarışmaya hiç yakışmadı. Eline şişirilmiş pembe balon alan Songül hanım, Sibel hanım için “Sibel hanımın hiç konuşmaya yüzü yok. Bunun gibi söndü gitti” diyerek sofra adabına yakışmayan bir harekette bulundu. Kayınvalideler ve gelinlerin hep birlikte buluştuğu anlarda da yaşanan tartışmalar dikkat çekecek. Videodan haftanın son bölümünün detaylarını izleyebilirsiniz.