Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada 27 Mart Çarşamba 153. bölümde Zuhal Topal bir laf etti, hepsi susup oturdu!

Zuhal Topal’la Sofrada 27 Mart Çarşamba 153. bölümde Zuhal Topal bir laf etti, hepsi susup oturdu!

tarafından zk zk

Fox TV’nin sevilen yarışma programı Zuhal Topal’la Sofrada’nın Gaziantep günlerinde bugün Fatma Bayatlıer ve kayınvalidesi Aynur Yitik yarıştı.

Televizyongazetesi/Detay

Renkli görüntülerle açılan programda Topal’ı davul zurna ve folklor ekibi karşıladı. Coşkulu karşılamaya dayanamayan Zuhal Topal, halay çekip, davul çaldı.

Bağ evinde gerçekleşen programın bahçedeki eğlenceli anlarından sonra eve geçildi ve Zuhal Topal’a yöresel kıyafetler giydirildi.

Yer sofrasına oturan Zuhal Topal, Antep’in özel tatları ve bazlama ile adeta kendinden geçti!

Bugün yarışan 43 yaşındaki Fatma gelinin sunacağı menüdeki yiyecekleri duyunca da çok yediği için söylenmeye başladı.

Zuhal Topal'la Sofrada 27 Mart Çarşamba 153. bölümde Zuhal Topal bir laf etti, hepsi susup oturdu! 8

22 yıllık Fatma gelin, kayınvalidesi ile birlikte iddialarını ortaya koydular. Hepsi Antep yemeklerinden oluşan menüsünü kayınvalidelere beğendirmek için çabaladı Fatma Hanım. Ancak yine eleştirilerden kurtulamadı, üstelik 22 yıllık bir gelin olması da eleştirilerin baş nedeni oldu!

Bu arada masaya ilk gelen çorbayı kayınvalideler eleştirmeye çalışınca ortaya ilginç bir an çıktı!

Çorba ile ilgili kimi eleştiriler yapmaya çalışan kayınvalidelere Zuhal Topal, öyle bir yorum yaptı ki hepsi bir anda susuverdiler!

Topal, “Mis gibi. Çorba güzel değil, çorba harika. Bunu hangi Allah’ın kulu içse güzel der. Kıvamını, yağını, salçasını çok güzel ayarlamış. Bugün Antep’te 3. günümüz, içtiğim en güzel çorba” diye konuştu. Bu söz üzerine de kimse bir söz söyleyemedi!

Fatma Hanım’ın menüsü şöyleydi:

Zuhal Topal'la Sofrada 27 Mart Çarşamba 153. bölümde Zuhal Topal bir laf etti, hepsi susup oturdu! 9

Fatma gelinin yemeklerine yorumlar nasıl oldu?

Kayınvalideler masaya oturur oturmaz peçetelerin uyumlu olmamasını eleştirirken ekmekliği de beğenmediler.

Lebeniye çorbasının tuzunun az olduğunda herkes hemfikir oldu. Kimi eleştiriler gelse de Zuhal Topal, “Harika bir çorba” diyerek kayınvalideleri susturdu.

Ara sıcakta tarhana böreği ve cevizli köfte servis edildi. Cevizli köftede az ceviz ve baharat olduğu eleştirisini yapan kayınvalideler, tarhana böreğinde maydanozun olmamasına laf ettiler. Köftenin yağsız olduğu da gelen eleştiriler arasındaydı.

Kayınvalidelerin yorumları sertleşti ve “22 yıllık gelinden böyle köfte beklemezdik” diyerek harcının iyi yoğrulmadığını söylediler ama Zuhal Topal,  ilk kez yediği bu köfteyi çok beğendiğini belirtip bu yorumlara katılmadı.

Ana yemekteki içli köfte çok acı bulundu. Dışının da sert, iç harcının soğanının az olduğu şeklinde yorumlar yapıldı.

Alinazik kebabı genel olarak kayınvalideler tarafından beğenildi. Sadece etinin çekim için beklemesi nedeniyle biraz sert kaldığı yorumu yapıldı. Lezzetini beğenen kayınvalideler, sunum konusunda eleştiri yaptılar. Küçük bir tabakta servis yapılması ve porsiyonun çok az tutulması eleştirildi.

Sulu salatanın cherry domatesle yapılması ve kabuğunun soyulmaması da eleştiri konusu oldu.

Künefe tatlısının peynirli ya da kaymaklı olmasını bekleyen kayınvalideler, sadece fıstık konulmasını eleştirdiler. Künefeyi çok kuru bulan kayınvalideler lezzetini de beğenmedi ve “Bu künefe değil” diyerek eleştirdiler. Zuhal Topal da bu yorumlara katıldı ve peynirin olmazsa olmazı olduğunu söyledi.

Şerbetinin donmuş olması eleştiri konusu oldu.

Kayınvalideler geline kaç puan verdi?

Firuzan Hanım 4

Filiz Hanım 5

Selma Hanım 3

Remziye Hanım 4

Zuhal Topal’ın puanı ise 8 oldu…