Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada 3 Nisan Çarşamba 158. bölümde incirden iğrenen kayınvalide şoke etti!

Zuhal Topal’la Sofrada 3 Nisan Çarşamba 158. bölümde incirden iğrenen kayınvalide şoke etti!

tarafından zk zk

Fox TV’de ekrana gelen Zuhal Topal’la Sofrada programının 158. bölümünde Şefiye Hanım’ın gelini Melike Hanım’ın evine konuk olundu.

Televizyongazetesi-Detay

Geçtiğimiz hafta Gaziantep’ten yayınlanan ve renkli görüntülere sahne olan program, bu hafta İstanbul’da devam ediyor.

Yeni bölümde Şefiye Hanım, gelini Melike’nin yemeklerine çok güvendiğini söylerken, gelin menüsünü tam olarak yetiştirip, masasını da kurmayı başardı.

Ancak kayınvalideler her zaman olduğu gibi yemeklere yaptıkları yorumlarla şaşırtmaya devam ettiler.

Bu arada tatlı servisinde kayınvalidelerden Seher Hanım’ın incire bakınca içinin bir tuhaf olduğunu söyleyip ‘tik gibi bir şey var bende’ sözleri herkesi şoke etti.

Zuhal Topal’ın şaşkınlıkla bakakaldığı kayınvalide, tatlıyı yemeyeceğini söyleyip, tabaktaki incire bakarken yüzünü ekşitip başka tarafa çevirdi. İncir’e dokunamadığını ‘tik’ gibi bir şey olduğunu, görünce ürperdiğini belirten kayınvalide, tatması gerektiği söylenince yanındaki kayınvalideden kesmesini rica etti. Format gereği tatması gerektiği için zorla da olsa yemek zorunda kaldı.

Zuhal Topal'la Sofrada 3 Nisan Çarşamba 158. bölümde incirden iğrenen kayınvalide şoke etti! 8

Görmeye dayanamadığını söyleyip masadan kalkmak istedi ama diğer kayınvalideler itiraz etti. Zuhal Topal, bu hassasiyetini daha önce ekibe söylemesi gerektiğini belirtti ve “Bu sofrada suşi yiyen kayınvalidelerimiz oldu, yengeç balığı, yılan balığı yiyenler oldu. Bu yarışmaya katılırken düşünmeniz gerekirdi. Biz bunları hesap edemeyiz. Mecburen tattırmak zorunda kaldık. Ben yemiyorum puan vereceğim yine de deseydiniz olurdu” şeklinde konuştu.

Melike Hanım’ın menüsü şöyleydi:

Tutmaç çorbası
Tavuklu patatesli kubbe börek
Börülce salatası
Satır et
Nohutlu pilav
Portakal çanağında kereviz salatası
Cevizli incir tatlısı

Zuhal Topal'la Sofrada 3 Nisan Çarşamba 158. bölümde incirden iğrenen kayınvalide şoke etti! 9

Kayınvalidelerin yemeklere yorumları nasıl oldu?

Çorba genel olarak kayınvalideler tarafından beğenildi. Kimi eleştiriler gelir gibi oldu ama bir kayınvalidenin çok güzel olduğu sözleri ve Zuhal Topal’ın da desteklemesiyle diğer kayınvalideler de bu yoruma karşı çıkamadı. Seher Hanım ise içinde bulyon var diye yemek istemediğini söyledi.

Ara sıcakta börek ve börülce salatası servis edildi. Böreğin altının fazla pişmesi nedeniyle kesilmediği için kayınvalideler eleştirdi. Börülce salatasının içindeki hazır biberlerdeki sirkenin salataya karıştığı eleştirisi yapıldı.

Ana yemekte servis edilen satır et kuru bulundu. Baharatı ve tuzu az, lezzetsiz olarak değerlendirildi. Pilavın fazla yağlı olduğu eleştirisi geldi. Kereviz salatası ise beğenildi. Zuhal Topal da satır köftesinde lezzet, tat, tuz eksikliği ve kuru olduğu konusuna katıldığını söyledi.

İncir görünce ürperdiğini söyleyen kayınvalide, zorla da olsa bir parça tatlıdan aldı.

Diğer kayınvalideler, tatlıyı pek beğenmediklerini ifade ettiler.

Melike geline kaç puan verdiler?

Emine Hanım 3

Şükran Hanım 5

Melek Hanım 3

Seher Hanım 4

Zuhal Topal’ın puanı ise 6 oldu…