Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada 63. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Zuhal Topal’dan göbek şovu!

Zuhal Topal’la Sofrada 63. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Zuhal Topal’dan göbek şovu!

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la Sofrada programının 63. yeni bölümü 21 Kasım Çarşamba günü izleyicilerle Fox TV ekranında buluşacak. Çarşamba günü 16.30’dan 19.00’a Zuhal Topal’la Sofrada programını izleyeceğiz.

Videodan 63. yeni bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz. Çarşamba günü yarışacak olan gelin Kübra hanım olacak. Kayınvalidesi Nigar hanım ile birlikte kayınvalidelerden puan almaya çalışacaklar.

ÇARŞAMBA GÜNÜ YARIŞMACILARI:  Gelin Kübra Kayınvalide ise Nigar Hanım.Zuhal Topal’la Sofrada 21 Kasım Çarşamba günü yarışacak olan çiftimiz Kübra Göktaş- Nigar Alp olacak. Kübra Hanım 23 yaşında ve Nevşehirli.

PERŞEMBE GÜNÜ YARIŞMACILARI:  GelinBurcu Kayınvalide ise Nuray Hanım.Zuhal Topal’la Sofrada’nın 4. gün yarışmacısı  Burcu- Nuray çifti olacak.

CUMA GÜNÜ YARIŞMACILARI:  Gelin.Burçak Kayınvalide ise Elmas Hanım.Zuhal Topal’la Sofrada  23 Kasım Cuma günü yarışacak çiftimiz Burçak-Elmas olacak. Burçak 21 yaşında mutfak aşığı.

Hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanacak yemek yarışmasında Zuhal Topal, gelin ve kayınvalideleri buluşturacak, kıyasıya rekabet yaşanacak.

Zuhal Topal’la Sofrada hafta içi her gün 16.30’da FOX’ta.