Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada 72. Bölüm İzle! Zuhal Topal’dan harika tavuk taklidi!

Zuhal Topal’la Sofrada 72. Bölüm İzle! Zuhal Topal’dan harika tavuk taklidi!

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında 4 Aralık Salı günü gelin Leman ve kayınvalidesi Şaduman Hanım yarıştı. Zuhal Topal’ın yemekler hazırlanırken mutfakta tavuk taklidi yaptığı bu bölümde, Topal’ın neşesinin yerinde olduğu görüldü. Videodan programdan kısa görüntüleri izleyebilirsiniz.

Gelin Leman hanım 38 yaşında.Karadenizli olan gelin hanım kayınvalidelere yemeklerini beğendirmeye çaba harcadı. Şaduman hanım dobra sözleriyle dikkat çekerken, kayınvalidelerin puanlamadaki ketum tavrı dikkatleri çekti.

Haftanın 2. gününde Leman hanıma verilen puanlar şu şekildeydi:

Latife hanım 7 puan verdi.
Fahriye hanım 2 puan verdi.
Nurten hanım 2 puan verdi.
Tülay hanım 2 puan verdi.

Zuhal Topal’ın puanı ise 4 oldu.

Latife hanımın 7 puan vermesi herkesi şaşırttı. Latife hanım çorba ve tatlı ile masa düzenine puan verdiğini söyleyince, diğer kayınvalideler bu duruma karşı çıktı. Masada 7 puan yüzünden tartışma çıktı. Şaduman hanım ile gelini Leman hanım ise 7 puana çok sevindi.

Zuhal Topal da yemeklere puan verildiği hatırlatması yaptı.Topal, kendisinin bile böyle yüksek bir puan beklemediği itirafında bulundu.

Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının 5 Aralık Çarşamba günü yarışacak olan Gelin Aslı ve kayınvalidesi Tülay Kekeç olacak. Gelin Aslı hanım 24 yaşında ve 3 yıllık evli.

Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında 6 Aralık Perşembe günü Gelin Esen ve kayınvalidesi Latife Gürsu hanım yarışacak. Gelin Esen hanım 32 yaşında.

Zuhal Topal’la Sofrada Yarışmasında 7 Aralık Cuma günü haftanın finalinde Gelin Demet ve kaynanası Nurten Zencirkıran yarışacak. Demet hanım 31 yaşında. Bakalım bu hafta büyük ödül kime gidecek.

Hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanan yemek yarışmasında Zuhal Topal, gelin ve kayınvalideleri buluşturuyor, kıyasıya rekabet yaşanıyor.

Zuhal Topal’la Sofrada hafta içi her gün 16.30’da FOX’ta.