Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada başlıyor, Zuhal Topal’dan istekler ve büyük değişim!

Zuhal Topal’la Sofrada başlıyor, Zuhal Topal’dan istekler ve büyük değişim!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının 3. sezon başlama tarihi netleşti. Program 31 Ağustos Pazartesi günü 3. sezon ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

İlk iki sezonunda toplam 420 bölüm yayınlanan program büyük bir başarı kazandı. Reytinglerde de önemli çıkışlar yapan Zuhal Topal, 421.yeni bölümü ile 31 Ağustos Pazartesi günü saat 16.00’da Fox TV ekranında olacak.

Programın hayranları bir hayli heyecanlı… İmaj değişikliğine giden Zuhal Topal’daki bu yenilik de dikkatleri çekiyor. Ayrıca programın önceki fragmanlarında açık havada masa kurulduğu da görülmüştü. Bazı bölümler için yemekler açık havada ve bir bir villanın bahçesinde yenilebilir…

Zuhal Topal hayranları yeni sezonu iple çekerken, puanlama konusunda değişiklik taleplerinde de bulunuyor. Puanlamanın gizle olmasını isteyenler olduğu gibi, ünlü sunucunun geçen sezonun sonlarına doğru açıkladığı kayınvalideleri diskalifiye etme hakkını da gerekli hallerde kullanması isteniyor.

Zuhal Topal’ın zayıfladığını düşünen hayranlar, yeni yayınlanan görüntülerde ünlü sunucunun çok iyi durduğunu belirten yorumlar yaptı.

İşte Zuhal Topal’la Sofrada 3. sezon 421.bölüm fragmanı: