Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada bugün 155. bölüm haftanın finalinde Zuhal Topal zılgıttan korktu

Zuhal Topal’la Sofrada bugün 155. bölüm haftanın finalinde Zuhal Topal zılgıttan korktu

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la Sofrada programında bir haftanin finali daha geldi… 155. bölümde bu haftanın kazanan gelini belil olacak ve 10 bin TL’lik ödülün de sahibi olacak.

Ünlü sunucu Zuhal Topal, eğlenceli sunumuyla ekranda yine fark yaratacak. 155. bölümden ilk görüntüler yayınlandı. Gaziantep’in lezzetlerini tadan Zuhal Topal’ın aniden zılgıt atılınca bir hayli korktuğu görülüyor. Videodan yeni bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Cuma günü yarışmacısı Esra Kapan ve kayınvalidesi Yasemin Filiz Döner. Esra Hanım 30 yaşında ve 5 yıllık evli ve bir çocuk annesi. Esra hanım mutfakta bir hayli haramat ama kayınvalidelere lezzetlerini beğendirmekte zorlanacak.

Gaziantep yemekleriyle bir lezzet şölenine hazırlanan gelin, kayınvalidesi ile elele verip büyük ödüle uzanmanın hesaplarını yapıyorlardı. Fakat gelin hanım puanlamada büyük şok yaşayacak.

Haftanın finalınde tüm gelinler ve kayınvalideler Esra Kapan’ın evinde buluşacak ve 10 bin TL’yi kazanacak isim belli olacak. Gelinler arasındaki atışma da programa damgasını vuracak.