Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada bugün 19 Şubat Salı 127. bölümde şaşkına çeviren hareket!

Zuhal Topal’la Sofrada bugün 19 Şubat Salı 127. bölümde şaşkına çeviren hareket!

tarafından zk zk
Fox Tv’de ekrana gelen Zuhal Topal’la Sofrada programının ikinci gününde yarışan Fatma gelin, kayınvalideleri ve Zuhal Topal’ı tavırlarıyla şaşkına çevirdi!
Televizyongazetesi/Detay

Urfalı 23 yıllık evli Fatma Hanım, masada yemeklerini eleştiren kayınvalidelere verdiği cevapla, Zuhal Topal’ı ve kayınvalideleri şoke etti!

Çiğ köfte için yanlış bulgur alan, pilavına şehriye koymayı unutan gelin, masasını da özensiz hazırlayınca olanlar oldu!

Sofraya oturan kayınvalideler, masa düzenini eleştirmekle başladılar önce. 23 yıllık bir gelinden daha şık, daha özenli bir sofra beklediklerini söyleyen kayınvalideler, gelinin rahat tavırları karşısında çok şaşırdılar.

Şanssızlıklar yaşayan ve yemekleri genel olarak tuzsuz, lezzetsiz olarak değerlendirilen Fatma gelinin eleştirileri çok da takmaması ve kayınvalideler konuşurken mutfağa gitmesi tepki aldı.

Zuhal Topal'la Sofrada bugün 19 Şubat Salı 127. bölümde şaşkına çeviren hareket! 8

Özellikle kayınvalidelerden Şükriye Hanım ile karşılıklı atışmaya başlayan gelinin ‘boşveer’ şeklinde çekip gitmesine, Zuhal Topal da bakakaldı!

Saygısızlık olarak nitelendirilen bu davranış, herkesi şaşkınlık içinde bıraktı.

Fatma Hanım ve Serpil Hanım arasındaki tartışma sırasında gelin servis için gitmesi gerektiğini sert bir şekilde söyleyip “Aşırı eleştiriyorsunuz” yorumunu yaptı. Serpil Hanım, “Lafımı bitirmeden gidemezsiniz” diyerek tepkisini koydu.

Serpil Hanım’ın eleştirisi üzerine “Karşınıza oturayım o zaman” diyen Fatma Hanım’ın tavrı, masada buz gibi bir hava estirdi!

Zuhal Topal'la Sofrada bugün 19 Şubat Salı 127. bölümde şaşkına çeviren hareket! 9

Serpil Hanım, “O zaman ona göre değerlendireceğiz” deyince Fatma Hanım’ın “Değerlendirin hiç önemli değil, beni dünya değerlendirmiş” diyerek salondan çıkması ise masada büyük şaşkınlık yarattı!

Zuhal Topal da bu sözler üzerine gelinin arkasından adeta bakakaldı!

Gelinin bu tavırları ve yemeklerinin lezzetsiz bulunmasıyla aldığı puanlar da düşük oldu. Tüm kayınvalideler 3 verirken, Zuhal Topal da 5 puan verdi.