Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada bugün 20 Mart Çarşamba 148. bölümde gelin, kayınvalideleri resmen mors etti!

Zuhal Topal’la Sofrada bugün 20 Mart Çarşamba 148. bölümde gelin, kayınvalideleri resmen mors etti!

tarafından zk zk
Zuhal Topal’la Sofrada programının bugün ekrana gelen 148. bölümünde Fatma Hanım’ın gelini Gülşah hanımın evine konuk olundu.
Televizyongazetesi/Detay

Kayınvalidelerin eve gelir gelmez masaya yaptıkları yorumlar yine hayretlerle izlendi.

Masadaki peçeteleri kalitesiz bulan, suların üstüne konulan kağıt örtünün yamuk durduğunu söyleyenler, masaya, örtüyü kusur bulmaya çalışanlar ekran başındakileri de Zuhal Topal’ı da yine çok şaşırttı.

Gülşah gelin, tüm menüsünü zamanında yetiştirerek masasını da kurmayı başardı.

Kayınvalideler yine gelini gerecek yorumlara imza attılar.

Ancak Gülşah gelin sert duruşu ve sözleriyle kayınvalideleri iyice kızdırdı.

Bir kayınvalidenin özür beklediğini söylemesinin ardından Gülşah hanım, sert bir tavır takınarak “Özür dilenecek bir şey yokken boşuna ağzımı yormanın da bir anlamı yok!” sözleriyle herkesi şaşırttı.

Gelinleri acımasız bir şekilde eleştiren kayınvalidelere Gülşah Hanım’ın sözleri, ekran başındakilerin adeta içinin yağlarını eritti!

Yaptıkları yorumlar ve eleştirilerle gelinlere hiç acımayan ve pek çoğunu ağlatan kayınvalidelerin nezdinde Gülşah Hanım, masadaki kayınvalideleri fena bozarak ekran başındakilere de bir ‘oh’ çektirdi.

Zuhal Topal'la Sofrada bugün 20 Mart Çarşamba 148. bölümde gelin, kayınvalideleri resmen mors etti! 10

Gülşah Gelinin menüsü şöyle:

Düğün çorbası
Sosyete mantısı
Fasulye diblesi
Şehzade kebabı
Arpa şehriyeli pirinç pilavı
Narlı yeşil salata
Haşhaşlı kaymaklı irmik tatlısı

Gülşah gelinin yemeklerine yorumlar nasıl oldu?

Kayınvalideler çorbadaki etlerin iyi pişmediğini söylerken Zuhal Topal bu yorumlara çok şaşırdı! 45 dakika düdüklüde haşlanan etin değil taşın bile pişeceğini söyledi ama bahane bulmaya çalışan kayınvalideler ısrar ettiler.

Daha önce hiç düğün çorbası yemediğini söyleyen Kevser Hanım’ın içinde domates, fasulye olmadığını söyleyerek eleştirmesine ise Zuhal Topal şaşkınlıkla bakakaldı ve çorbanın çok güzel olduğunu söyleyerek tüm eleştirileri de boşa çıkardı!

Topal, bununla da yetinmeyip pişmemiş bir yana sert olmasının bile söz konusu olmadığını belirterek bir kamera arkasındaki ekibe de ikram edilmesini istedi. Topal, “Ben böyle alakasız yorumlarda çıldırıyorum. Çok çok alakasız şeyler söylüyorsunuz. Et pişmemiş diyor yahu?” diyerek ekip arkadaşlarına yorumlarını sordu. Hepsi de etin piştiğini söyleyerek kayınvalidelerin tüm eleştirilerini kabul etmediler.

Zuhal Topal'la Sofrada bugün 20 Mart Çarşamba 148. bölümde gelin, kayınvalideleri resmen mors etti! 11

Ara sıcakta sosyete mantısı ve fasulye diblesi ikram edildi. Mantayı ‘kesemiyoruz’ diye eleştiren kayınvalidelere Gülşah gelin, bıçağı yanlış tuttukları için kesemediklerini söyleyip bozdu!

Gelin dişli çıktı, kayınvalideler mors oldu!

Bu arada sosyete mantısını acı bulan ve olmadık eleştiriler yapan Gülden Hanım, gelin Gülşah Hanım’ın damarına bastı. Gülşah Hanım, kendi günlerinde gelininin yaptığı çorbanın kesilmesine gönderme yaparak”O bence çorbanız kesik gelmiş ya, ağzınızda damağınızda kalmış olabilir, ağzınızda pütür kalmış olabilir” diyerek sofrada buz gibi bir hava estirdi.

Gülden Hanım, bu sözlere çok sinirlendi ve geline tepki gösterdi. Gülşah Hanım ise Gülden Hanım’ın itirazlarını çok da umursamadı ve eleştirileri dikkate almadı. Puan vermemek için kayınvalidelerin bahane bulmak için yarıştığını söyledi.

Kayınvalidelerin gelinleri eze eze bitiremediği programda Gülşah gelinin bu tavrı ise herkese bir ‘oh’ çektirdi adeta!

Ana yemekte servis edilen şehzade kebabının etinin pişmediği eleştirisini yapan kayınvalideler, pilavdaki şehriyenin de az kavrulduğu eleştirisini getirdiler.

Zuhal Topal'la Sofrada bugün 20 Mart Çarşamba 148. bölümde gelin, kayınvalideleri resmen mors etti! 12

Kayınvalideyi çok fena bozdu!

Gülşah Hanım, masadaki her şeye kusur bulan Gülden Hanım’ın yemeğe yaptığı eleştirilere sinirlendi. Gülden Hanım, ete ve pilava sert, tuzsuz, lezzetsiz yorumlarını yaptıktan sonra sinirlenen Gülşah gelin, “Siz herhalde gününüzü atlattığınız için bu kadar çok yorum yapma ihtiyacı duyuyorsunuz herhalde. Bir kere konuşmayayım 10 kere konuşayım diye davranıyorsunuz. Çünkü rahatsınız, puanlamanızı aldınız. Eleştirmek için eleştiriyorsunuz diye düşünüyorum” sözleriyle şoke etti.

Gülden Hanım, “Çok alındım gerçekten” diyerek gelini eleştirdi. Bu sözlere Gülşah gelin, “Karadenizliyim, öyle mizacım. ..Tabii ki eleştirilere açığım ama biraz fazla oldu. Benim mizacım öyle. Siz varsınız diye kişiliğimi değiştiremem” diyerek kestirip attı.

Zuhal Topal'la Sofrada bugün 20 Mart Çarşamba 148. bölümde gelin, kayınvalideleri resmen mors etti! 13

Gülden Hanım özür dilemesini istedi, Gülşah gelin, “Özür dileyecek bir şey yapmadım, kusura bakmayın diyerek dönüp mutfağa gitti. Israrla “Özür dileyin” eleştirisi yapılan Gülşah Hanım, ısrarla özür dilemedi. “Özür dilenecek bir şey yokken boşuna ağzımı yormanın da anlamı yok” sözleriyle masada buz gibi bir hava estirdi.

Zuhal Topal’ın şaşkın bakışlarla bakakaldığı gelin, eleştirilerin altında kalmayarak herkesi şaşırttı.  Topal, bakışlarıyla ortamdaki gerginliği de ekrana yansıttı.

Diğer kayınvalideler de gelinin sert davrandığını,  ısrarla özür dilemesi gerektiğini söylediler ama Gülşah Hanım geri adım atmadı.

“İstersen bir özür dile ama istemiyorsan da dileme. Evet biraz ironi ile bir karşılık verdi. O da alındı, olabilir. Büyüklerinizdir” diyerek Gülşah Hanım’a baktı. Bu sözler üzerine Gülşah gelin, “Kusura bakmayın, lafın ayarını kaçırmış olabilirim. Heyecanıma ve telaşıma da verin ama sizi kırmak için yapmadım” diyerek tartışmayı bitirdi.

Bu arada Şehzade kebabı ise kayınvalidelerin soğuk, lezzetsiz eleştirilerine maruz kaldı. Bu eleştirilere Zuhal Topal da katılarak “Maalesef bir lezzet eksikliği var ve güveçte servis yapılmasına rağmen soğumuş” diye konuştu.

İrmik tatlısına Altun Hanım, masada yaşananlardan sonra yorum yapmayacağını söyleyerek şaşırttı.

Diğer kayınvalideler şerbetini az ve kabarmamış bulduklarını belirttiler.

Kayınvalideler Gülşah Hanım’a kaç puan verdiler?

Kevser Hanım 5
Saime Hanım 4
Altun Hanım 3
Gülden Hanım 4

Zuhal Topal’ın puanı ise 6 oldu…