Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada bugün 8 Nisan Pazartesi 161. bölümde Zuhal Topal bir ilke imza atacak!

Zuhal Topal’la Sofrada bugün 8 Nisan Pazartesi 161. bölümde Zuhal Topal bir ilke imza atacak!

tarafından ker_def

Fox TV’de yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada programının yeni haftasının ilk gününde Leyla Güven ve kayınvalidesi Semiha Güven yarıştı. Leyla Hanım 7 yıllık evli ve 2 çocuk annesi. Leyla Hanım aslen Erzurumlu.

Kayınvalidesi Semiha Hanım da kendini torunlarına ve çocuklarına adamış sevecen ve bir o kadar da otoriter bir anne. Haftanın ilk bölümünde Topal’ı heyecanla karşılaşan ev ahalisi, izleyicileri de gülümsetti. Zuhal Topal’ın eğlenceli sohbetinin yanı sıra masanın hazırlanmasına yardım etmesi de dikkat çekti.. Topal, programda sanki evden birisi gibi çalışıyor. Bu anlar bir ilk ve izleyicilerin de çok hoşuna gitti.

Haftanın ilk gününde kayınvalidelerin önceki haftalara oranla daha sakin olması ve eleştirileri fazla abartmaması dikkat çekti. Gelin bile bu duruma şaşırdı. Yemek ikramları sırasında ağladı.

Kayınvalidelerden Aysel Hanım’ın diyette olması herkesi şaşırttı. Diğer kayınvalideler, doktorunun verdiği diyet listesini Zuhal Topal’a verdi. Topal, listeyi okurken, kayınvalideler de “Diyetteyseniz neden bu yarışmaya katıldınız?” sorusunu sordular.

Topal, “Kolay gelsin ama o diyet bu hafta biraz bozulacak” diye konuştu. Bu kısa süreli tartışmanın ardından fazla gerginlik olmadan yemeğe geçildi.

Çorbanın kıvamını genel olarak kayınvalideler beğendiler. Biraz tuzlu olmasının yanında genel olarak çorba beğenildi.

Etli lahana sarması lezzetli ama lahanasının pek pişmediği yorumunu yapanlar oldu. Börek de çok beğenildi. Kayınvalidelerin güzel sözleri ise heyecandan ne yapacağını şaşıran gelini ağlattı. Leyla Hanım, sevinç gözyaşları dökmeye başladı.

Genelde kayınvalidelerin gelinleri yerden yere vurduğu yarışmada Leyla Hanım da eleştirilere kendisini hazırlamaya çalışmıştı ama beklemediği bu beğeni karşısında ağlamaya başladı.

Et kavurma geldiğinde ise durum biraz değişti. Kayınvalideler etin soğuk olduğu ve biraz ısıtılması gerektiği yorumunu yaptılar. Ayrıca etin iyi pişmemiş olduğu eleştirisi de geldi. Bir kayınvalide de etten yumurta kokusu aldığını söyledi. Pilavı da biraz lapa buldular. Biraz önce mutluluktan ağlayan gelin, bu kez eleştiriler karşısında üzüldü.

Kadayıf dolması ise şerbeti biraz az olması nedeniyle kuru olduğu eleştirisi yapıldı. Zuhal Topal da bu yorumlara katıldı.

Leyla geline kaç puan verdiler?

Aysel Hanım 4
Seniha Hanım 4
Kibariye Hanım 5
Raife Hanım 5

Zuhal Topal ise 7 puan verdi…