Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada için sosyal medyada öyle ilginç yorumlar var ki, şaşırmadan edemiyoruz!

Zuhal Topal’la Sofrada için sosyal medyada öyle ilginç yorumlar var ki, şaşırmadan edemiyoruz!

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la Sofrada programına sosyal medyadan çok ilginç yorumlar geliyor.

Hafta içi 16.30-19.00 arasında izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmakta olan Zuhal Topal, ilk başlarda reyting sorunu yaşadığı programını son dönemde bir hayli yukarı çıkartmayı başardı.

Televizyon Gazetesi Analiz

Eğlenceli sunumuyla, kaprissiz halleriyle, izleyicileri neşelendiren mimikleriyle ve tabii ki de bir dediği bir dediğini tutmayan kayınvalideler ile Zuhal Topal’la Sofrada programı, ekranın en farklı yapımlarından birisi oldu.

Reytinglerde artık ilk 10’lara doğru dümen kıran Zuhal Topal’la Sofrada programının sosyal medyada yarattığı etki ise dikkatleri çekiyor.

Zuhal hanımın izdivaç programlarından yemek programına geçişinin başarılı olup olmayacağı çok tartışılıyordu. Ancak artık bunun tartışması yapılmıyor.

Kimisi Topal’ın mimikleri için, kimisi kayınvalidelerin birbirinden saçma yorumları için, ya da hesap kitapları için, kimileri ise programdaki yemek tarifleri için ekran başına geçiyor.

Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu’nun program için bulduğu tanımlama da çok ilginç idi; “Bağcılar-Sultanbeyli hattı gelin ve kaynanaların ‘burjuva sofrası’…

Zuhal hanımın kayınvalidelerin saçmalıkları karşısında zaman zaman uyarılarına karşın, çoğu zaman da mimikleriyle verdiği tepkiler programa ayrı bir renk katıyor.

Ekran başındaki izleyiciler ise kayınvalidelerin saçmalama rekorlarını müthiş bir dikkatle takip ediyor.

Sevdim deyip, 2 puan veren mi dersiniz, yoksa kısasa kısas mı dersiniz, ya da ‘ben öyle sevmem’ deyip gelinlerin binbir emekle hazırladıkları nimetleri daha tatmadan kötüleyen mi dersiniz…

Bu ifadelere yenilerini okuyucularımızda elbette ilave edecektir.

Ancak programın kendini izleten yönünü de atlamamak lazım. Son dönemin yükselişte olan yapımları arasında Zuhal Topal’la Sofrada ilk sıralarda kendisine yer bulmakta.

Peki ya sosyal medyada nasıl bir etkileşim var? Bazı örnekleri aşağıda haberimizin devamında bulabileceksiniz.

Görülüyor ki, sosyal medyada Zuhal Topal’la Sofrada programı çok ilginç yorum ve eleştiriler almakta.

İşte sosyal medyada program ile ilgili dikkat çeken mesajlar:

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank