Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada programına izleyici isyan etti! Antep günlerinde o yarışmacı oldu mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programına izleyici isyan etti! Antep günlerinde o yarışmacı oldu mu?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Analiz

Fox TV’de hafta içi her gün ekrana gelen Zuhal Topal’la Sofrada programı bu hafta çok daha eğlenceli ve anlara sahne oluyor.

Topal’ın Gaziantep’teki maceralarının yer aldığı bölümler büyük ilgi görüyor.

Antep lezzetlerinin yarıştığı program merakla bekleniyordu. Dün ilk bölümü yayınlanan programdan sonra izleyici bir kayınvalidenin orada neden bulunduğunu hala anlayamadı!

Et, sarımsak, salça, yağ oranlarının Antep’te daha da arttığı yemekler, ekran başındakilerin ağzını sulandırırken, bir kayınvalide var ki burun büküyor!

Dün ekrana gelen 151. bölümde aslen İstanbullu olan ama 19 yıldır Antep’te ikamet eden Firuzan Hanım, yaptığı yorumlarla programı izleyenleri ve diğer kayınvalideleri kızdırdı!

Yalnızca Antepli gelin ve kayınvalidelerin yarışacağını düşünen izleyici, hayal kırıklığına uğradı!

Antep’e gidip oradaki gelinleri yarışmaya alan Zuhal Topal’ın ekibinin neden böyle bir seçim yaptığı, sosyal medyada izleyenler tarafından sorgulanıyor!

Sarımsak’tan nefret eden, yıllardır yemeyen, yağlı ve salçalı yiyeceklere karşı antipatisi olan kayınvalidenin, Antep yemeklerini doğru değerlendiremeyeceğini düşünen izleyiciler, Firuzan Hanım’ın Antep günlerinde yanlış bir tercih olduğu görüşünde!

Zuhal Topal'la Sofrada programına izleyici isyan etti! Antep günlerinde o yarışmacı oldu mu? 7

Programa seçilen Firuzan Hanım’ın, masadaki aykırı tavrının reyting getireceği düşünülse de daha çok sinirleri zıplatan bir seçim olduğu yorumlardan da anlaşılıyor!

Keza programın ilk gününde Firuzan Hanım’ın İstanbullu olduğunu, Antep yemeklerini de çok sevmediğini öğrenen diğer kayınvalideler “Neden katıldınız o zaman?” diyerek tepkilerini ortaya koymuştu!

Firuzan Hanım’ın 152. bölümde de tavrının pek farklı olmayacağı görülüyor.

“Çok da alışamadım yöresel yemeklere. Tadarım, baharatı belli oranda kullanılırsa. Salçası, yağı ağır geliyor” sözleriyle tepki toplayan Firuzan Hanım, bu hafta için “Antep günlerine yakışmadı!” yorumunu yaptırıyor adeta!