Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinin en kilit sorusu! O cinayeti gerçekten Hazar mı işledi?

Hercai dizisinin en kilit sorusu! O cinayeti gerçekten Hazar mı işledi?

tarafından ker_def

atv’nin Mia Yapım imzalı yeni dizisi ‘Hercai’ ilk 2 bölümünü geride bıraktı.

Cuma akşamlarının yeni favori  dizisi olan Hercai geçtiğimiz akşam yayınlanan ikinci bölümüyle hem AB hem Total grubunda ikinci sırada yer alarak günün en çok izlenen dizisi oldu.

İlk sırada Arnavutluk-Türkiye maçının yer aldığı düşünülürse önümüzdeki hafta dizinin reyting listesinde ilk sıraya yerleşmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Bu durum Cuma akşamları ekrana gelen Gülperi, İstanbullu Gelin, Kızım hatta Arka Sokaklar dizilerini de tedirgin etti. ‘Hercai’ dizisi aynı hedef kitleye hitap ettiği Gülperi ve Kızım dizilerinden izleyici çalmaya devam ederse bu iki dizinin yeni sezon biletleri tehlikeye girer diyebiliriz.

Arka Sokaklar’ın kemikleşmiş hedef kitlesiyle çok kan kaybetmesi beklenmezken İstanbullu Gelin de zaten Mayıs ayında final yapacağı için durumu idare edebilir gibi görünüyor.

O cinayeti gerçekten Hazar Şadoğlu mu işledi?

Konusu Mardin Midyat’da geçen dizide Miran’ın anne babasının ölümünden sorumlu tuttuğu ailenin kızı ile evlenip intikam alması anlatılıyor. Ancak Reyyan’ın intikam almak istediği Hazar Şadoğlu’nun gerçek kızı olmamasının yanı sıra izleyicinin merak ettiği bir nokta daha var.

O da Miran’ın anne ve babasını gerçekten Hazar Şadoğlu’nun mu öldürdüğü.

Başarılı oyuncu Serhat Tutumluer’in canlandırdığı Hazar Şadoğlu’nun cinayet işleyecek bir adama benzemediğini düşünen izleyenler cinayeti aslında Hazar’ın kardeşi Cihan’ın işlediğini ancak suçun Hazar’ın üstüne kaldığını düşünüyor.

Bir başka tahmin ise Miran’ın babaannesi Azize’nin Miran’a yalan söylediği ve aslında oğlunun suçlu olduğu.  “Belki de aslında suçlu olan Miran’ın babası. Babaanne de bu gerçeği biliyor ama Miran’ı dolduruşa getirerek intikam hırsıyla büyütüyor” diye yorum yapan izleyenler Miran’ın aslında Hazar’ın olabileceğini bile düşünüyor.

Dizinin kilit konusunu oluşturan bu hikaye şuan dizideki en merak edilen düğüm olarak görülüyor ve ilerleyen bölümlerde neler olacağı merakla bekleniyor.