Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programında bas bas bağırdı! Haftanın en sakin kayınvalidesiydi, şoke etti!

Zuhal Topal’la Sofrada programında bas bas bağırdı! Haftanın en sakin kayınvalidesiydi, şoke etti!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Zuhal Topal’la Sofrada programında yaşanan ilginç durum, herkesi şoke etti!

Hafta boyunca masadaki en sakin isimlerden birisi olarak oturan kayınvalide Hülya Hanım, kendi gelininin gününde öylesine gergindi ki çok şaşırttı.

Gelini Melihan’ın yemeklerine yapılan yorumlar ve eleştiriler karşısında gerilen Hülya Hanım, yanında oturan Elfide Hanım’ın ana yemek geldiğinde bakıp “Köfte yanmış galiba” sözü üzerine yanında oturan Zuhal Topal’ı bile sıçratacak bir şekilde bağırmaya başladı!

Topal, hiç beklemediği bu tepki karşısında adeta kalakaldı! Sofradaki herkesin şaşkın bakışları altında “Daha ağzına almamışsın yanmış diyorsun, belki böyle olur bu köfte bir tadına bak, bir kes ye önce!” diyerek bağırmaya başladı.

Zuhal Topal'la Sofrada programında bas bas bağırdı! Haftanın en sakin kayınvalidesiydi, şoke etti! 8

Elfide Hanım, yemek programında olduklarını ve önce görüntüye bakması gerektiğini belirterek “Görüntüye baktık önce, dövmekten beter ettiniz” diyerek tepki verdi.

Hülya Hanım’ın bu sözlere verdiği yanıt daha da şoke etti! “Gözleriniz görmüyor. Görsün görmesin, demek ki görmüyor. Görseydi gözlük takmazdınız!” diyerek tartışmayı uzattı.

Zuhal Topal'la Sofrada programında bas bas bağırdı! Haftanın en sakin kayınvalidesiydi, şoke etti! 9

Yüksek sesle konuşan Hülya Hanım’ın yanında oturan Zuhal Topal, şaşkın bir şekilde kameraya baktı ve hiç bir şey söyleyemedi.

Hayretler içinde Hülya Hanım’a bakan Zuhal Topal, bu tavır karşısında adeta kalakaldı.

Hülya Hanım, masadaki diğer kayınvalidelerin tepkisi üzerine sesini alçaltmak durumunda kaldı.