Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programında bir garip ekmek sepeti tartışması! Bu kadar da olmaz!

Zuhal Topal’la Sofrada programında bir garip ekmek sepeti tartışması! Bu kadar da olmaz!

tarafından zk zk
Fox TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada programının final bölümüne, ekmek sepeti tartışması damgasını vurdu!
Televizyongazetesi/Detay

15 Şubat Cuma günü 125. bölümü yayınlanan programda gelin Esin Tezcan yarıştı. Kayınvalidesi Şükran Tezcan, hafta boyunca sivri dili ve yaptğı eleştirilerle dikkat çekmişti.

Final günü kayınvalidelerin ilginç tartışması programda dikkat çekti.

Ekmeğin üstündeki peçete dert oldu!

Kayınvalideler haftanın son gününde ekmek sepetinin üstünün kapatılmasına olmadık eleştiriler getirdiler.

Ekmeğin üzerinin bez peçete ile örtülmesine Ayşe Hanım ve Emine Hanım itiraz etti. Sepette ekmeği göremedikleri için çorbayı ekmeksiz yediklerini söyleyen kayınvalideler, Zuhal Topal’ı da şoke etti!

Zuhal Topal'la Sofrada programında bir garip ekmek sepeti tartışması! Bu kadar da olmaz! 7

Hijyen gereği ve çekim sırasında toz ve çeşitli maddelerin üzerine düşmemesi için ekmek, su gibi malzemelerin üzerinin kapatılmasının doğru olduğunu belirtti ama kayınvalideler ısrarla, “Biz geldiğimizde açsalardı” diyerek enteresan bir tartışmaya imza attılar!

Uzun süre ekmek sepeti ile ilgili yapılan tartışma, ekran başındakileri de adeta çıldırttı! Sırf eleştirmiş olmak için eleştirdikleri anlaşılan kayınvalideler, “Çorbayı ekmekle yiyebilirdik, peçete olduğu için üstünde ekmek olduğunu anlamadık” diyerek tuhaf eleştiriler getirdiler.

Masa örtüsünü fındık çuvalına benzeten Emine Hanım da yine şaşırtıcı bir eleştiriye imza atmış oldu. Gelinin masanın üzerine süs diye koyduğu midyeler de Ayşe Hanım’ın hoşuna gitmedi. Tüm bu eleştirilerin garipliği de ekran başındakileri hayli şaşırttı!

Haftanın finalinde ise kayınvalidelerin olmadık eleştiriler yönelttiği Esin Hanım’ın sofrası birinci oldu.