Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programında bir tuhaf hareket daha! Bir bu eksikti!

Zuhal Topal’la Sofrada programında bir tuhaf hareket daha! Bir bu eksikti!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de ekrana gelen Zuhal Topal’la Sofrada programında hemen her hafta kayınvalidelerden birinin ilginç bir takıntısı ortaya çıkıyor.

Daha önce büyüteçle gelen, bardağını çantasında getiren, aynasız sofraya oturmayan, masada örgü ören, pilates lastikleriyle spor yapan, taç takıp gelen kayınvalidelere bir yenisi daha eklendi!

Yeni haftanın ilk gününde yarışmaya katılan kayınvalide Fadime Hanım da titizlik takıntılı çıktı.

Fadime Hanım, masaya oturduktan bir süre sonra çantasından bir bez çıkardı ve masadaki çatal-bıçak ve tabakları silmeye başladı.

Zuhal Topal’ın şaşkınlıkla baktığı kayınvalide “Hijyene çok önem veriyorum. Eşimi bile eve sokmadan banyoya gönderiyorum önce. Lokantaya da gitsem silmeden yemek yemem. Ellerimi 5 sefer yıkarım. Çatal bıçak tabağı silerim” diyerek şaşırttı.

Zuhal Topal'la Sofrada programında bir tuhaf hareket daha! Bir bu eksikti! 7

Titizlik takıntılı kayınvalide, çantasında sürekli bez taşıdığını ve gittiği yerlerde hijyenik olsun diye yemek yiyeceği malzemeleri tek tek sildiğini söyledi.

Fadime Hanım, ilk gün yarışan gelinin kendisine yemek uzattığı tabağa bakıp, “Tabakları elinizle yakın tutmayın” diyerek uyardığı da görüldü. Tabağın içine parmağının girdiğini söylediği gelin, böyle bir şey olmadığını belirtti ama kayınvalidenin ilginç tavrı da gözlerden kaçmadı.