Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programında gelin, gözyaşlarına boğuldu! “Sil o puanı” diyerek çıkıştı!

Zuhal Topal’la Sofrada programında gelin, gözyaşlarına boğuldu! “Sil o puanı” diyerek çıkıştı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Zuhal Topal’la Sofrada programının bugün ekrana gelen 126. bölümünde yarışan Azeri gelin Metanet Hanım, puanlama sırasında göz yaşlarına boğuldu.

Azeri yemeklerini kayınvalidelerin beğenisine sunan, masasını tam kuran, yemeklerini zamanında yetiştiren Metanet gelin, kayınvalidelerin eleştirilerine tek tek yanıt verdi.

Programın sonunda yapılan puanlama sırasında ise gelin ve kayınvalideler arasında tartışma yaşandı.

İlk puanı veren Şengül Hanım’ın her şeyi beğendiğini söyleyip 4 vermesi, Metanet gelini üzdü.

“İnsan kalbini dinler. Niye haksızlık yapıyorsunuz ki? Bu normal bir puan değil.” eleştirisini getiren geline karşın, kayınvalide Necla’nın da aynı puanı vermesi üzerine, gelin Metanet’in hayal kırıklığı iyice arttı.

Zuhal Topal'la Sofrada programında gelin, gözyaşlarına boğuldu! "Sil o puanı" diyerek çıkıştı! 8

“Keşke konserve kullansaydım her şeyi. Kullanana da kullanmayana da aynı puanı veriyorsunuz” diyerek kayınvalideleri eleştiren Metanet gelinin yüzü iyice düştü.

Çok sinirlenen Metanet gelin, Nejla Hanım’a “Lütfen o puanı silip 2 verir misiniz bana? Her şeyi beğenip 4 veriyorsanız 2 verin. Yazık yakıştıramadım. Adil davranmadınız” diyerek çıkıştı.

Sofrasında bir eksiğinin olmadığını ifade eden gelin, Şükriye Hanım’ın 3 vermesi üzerine iyice gerildi ve göz yaşlarını tutamayarak hüngür hüngür ağladı.

Uzun süre ağlayan ve kendine gelemeyen gelin, gözyaşlarını tutamayıp ağlamaya devam ederken, “Haksızlık bu” diyerek de kayınvalidelerin puanlarına isyan etti.

Zuhal Topal'la Sofrada programında gelin, gözyaşlarına boğuldu! "Sil o puanı" diyerek çıkıştı! 9

Zuhal Topal, puanların çok düşük olduğunu, kayınvalidelerin Serpil Hanım’ın verdiği 5 puan dışında haksızlık yaptıklarını söyleyerek gelini sakinleştirmeye çalıştı.

Kafasına taç takıp gelen haftanın ilginç kişiliklerinden Şükriye kayınvalideyi de eleştiren Zuhal Topal, “Siz o tacı çıkarın bence, kraliçeye hiç yakışmadı” yorumunu yaptı.

Masanın hakkının 3 olmadığını ama kayınvalidelerin haksızlık yaptıklarını belirten Zuhal Topal, programın sonunda Metanet geline 7 puan verdi.