Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programında gelin küçük bir hediye verdi, pişman ettiler!

Zuhal Topal’la Sofrada programında gelin küçük bir hediye verdi, pişman ettiler!

tarafından zk zk

Fox TV’de ekrana gelen Zuhal Topal’la Sofrada programında kayınvalidelerin tuhaf hareketlerine bir yenisi daha eklendi!

Televizyongazetesi/Detay

Gelinlerin ne yapsa yaranamadıkları kayınvalideler, bu hafta da izleyiciyi ve gelinleri adeta çıldırtmak için masaya oturdular!

Programın ilk gününde Gülden Hanım’ın gelini Reyhan Yılmaz yarıştı. Zuhal Topal’a elleriyle yaptığı bir oyuncak bebeği hediye eden Reyhan Hanım, el işi bu tür ürünler yaptığını da ifade etti.

Reyhan Hanım, bir jest yapıp evine gelen kayınvalidelere de kalp şeklinde bir anahtarlık hediye etti.

Ancak bazı kayınvalidelerin yüzünü buruşturup hediyeyi istememesi, yarışmada hediyenin ne işi olduğu şeklindeki sözleri şoke etti.

Zuhal Topal'la Sofrada programında gelin küçük bir hediye verdi, pişman ettiler! 8

Gelinin ince düşünüp yaptığı bu davranışa söylemediklerini bırakmayan, fazla puan almak için yol yaptığını söyleyen kayınvalideler, hoşgörüsüzlükleriyle programa damga vurdular.

İkinci gün ise ortaya ilginç bir durum çıktı. Hediye verilen 4 kayınvalideden 2’sinin hediyeleri masada bırakıp gittikleri öğrenildi.

Bir gün önce gelini yarışan Gülden Hanım, masada gelininin elleriyle yaptığı anahtarlıkları hediye ettiği kayınvalidelerden ikisinin giderken götürmediğini söyledi ve “Neden?” diye sordu.

Kevser Hanım, hediye aldığı anda da puan almak için hediye verildiği eleştirisini getirip şaşırtmıştı. Gülden Hanım’ın sorusuna “Ben sizi tanımıyorum. Neden hediye veriyorsunuz. Fazla puan almak için hediye veriliyor. Ben kabul etmiyorum” şeklinde bahaneler sıralayarak ters yanıtlar verdi.

Zuhal Topal'la Sofrada programında gelin küçük bir hediye verdi, pişman ettiler! 9

Saime Hanım da kendisini borçlu hissetmemek için almadığını söyledi. Bu konuşmalar, herkesi adeta şaşkına çevirdi. El mahareti olan Reyhan gelinin kayınvalidelere bir jest yapmak isteyip verdiği küçük hediye, bir anda büyük bir mesele haline geliverdi. Topal, bu sevimli jestin masada bu şekilde yorumlanması karşısında şaşkınlığını gizleyemedi ve ne mahsuru olabileceğini sordu ama aldığı yanıt da yine can sıkıcıydı: “Yemek programında hediye verilmez kabul etmiyorum!”

Zuhal Topal, bu jestin fazla puan almak için olduğunu ısrar eden kayınvalideye “Sanki olmuş masalara yemeklere doğru puan veriyorsunuz da hediyeye mi verecektiniz?” diyerek bu mazereti de eleştirdi.

Kayınvalidelerin bu beyin yakan yorumları, masalara yapılan olmadık tuhaf eleştiriler, yemeklerin lezzetini algılayamamaları ekran başındakileri gittikçe daha çok çileden çıkarmaya devam ediyor!