Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada programında gelinin tepesi attı, “Bilmiyorsunuz” diye azar çekti!

Zuhal Topal’la Sofrada programında gelinin tepesi attı, “Bilmiyorsunuz” diye azar çekti!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de ekrana gelen Zuhal Topal’la Sofrada programının bu hafta Gaziantep’ten yayınlanan yeni bölümünde gelin Ayşe Hanım, kayınvalideleri fena azarladı!

Menüsüne Antep’in meşhur çorbası Beyran’ı koyan Ayşe gelin, kayınvalideler tarafından kıyasıya eleştirildi.

Yemek boyunca susan, hatta kayınvalidelerin “Hiç konuşmuyor, kendini savunmuyor, yüzü düşük” şeklinde eleştirdiği gelin, puanlama sırasında tepesi atınca azarı da çekti!

Zeytin böreğinde bazı kayınvalidelerin sarımsak olmamasını eleştirmesi, Beyran çorbasının mikserden geçirilmesi gerektiği eleştirisi ve firik pilavının üstüne yağ yakılması gibi yorumlar, gelini çıldırttı.

Kayınvalidelerden Selma Hanım ile ufak yollu tartışan gelin, “Yemeklerin hiç birine doğru yorum yapılmadı. Mikserden Beyran geçirmek ne demek?” sözleriyle bir anda parladı.

Zuhal Topal'la Sofrada programında gelinin tepesi attı, "Bilmiyorsunuz" diye azar çekti! 8

Haşlanmış etin mikserden geçirilmesi gerektiğini söyleyen Selma Hanım, kendini savunurken, masada herkesten bir yorum çıktı. Zuhal Topal, “Beyran ile ilgili kafada deli sorular var!” diyerek yemek boyunca tartışılan Beyran çorbası meselesini bitirdi.

Ancak kayınvalidelerden 4-5 dışında bir puan alamayan gelin duruma çok bozularak “Hiçbiri Antep yemeğinden anlamıyor. Hiç biriniz doğru yorum yapmadınız. Firik pilavının üstüne yağ kavurmamak ne demek? Üstüne karabiber atıp yağ kavrulur. Araştırıp geliyordunuz ama hiç biriniz araştırıp gelmemişsiniz” diyerek kendisini savundu.

Zuhal Topal'la Sofrada programında gelinin tepesi attı, "Bilmiyorsunuz" diye azar çekti! 9

Selma Hanım

Bir gün önce gelini yarışan ve az puanlar aldığı için sürekli isyan eden Selma Hanım’a “Teyze resmen dünün acısını çıkarmaya gelmiş, hepinizi yakacak göreceksiniz” tepki verdi.

Gelin ve kayınvalide istemese de zorla mutfağa girmesi tepki alan Selma Hanım, kendini savunmaya çalıştı ama gelin izin vermedi.

Puanlama sonrasında Ayşe gelinin herkese söylediği sözler ise adeta programa damgasını vurdu. Ayşe Hanım, şöyle konuştu:

“Hiç biriniz de adaletli davranmadınız, 100 yıllık Antep yemeklerini değiştirdiniz. Antepliler izleyince size kim bilir ne yorumlar yapacaklar çok merak ediyorum!”