Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programında Topal, dayanamayıp kayınvalideye elleriyle dolma yedirdi!

Zuhal Topal’la Sofrada programında Topal, dayanamayıp kayınvalideye elleriyle dolma yedirdi!

tarafından zk zk
Fox TV’de ekrana gelen Zuhal Topal’la Sofrada programında gülüşmelere neden olan bir an yaşandı.
Televizyongazetesi/Detay

Nuray Hanım’ın gelini Özge’nin yemeklerini kayınvalidelere beğendirmeye çalıştığı 143. bölümde yemek yemekte nazlanan kayınvalideye Zuhal Topal jest yaptı.

Gelinin tüm masasını hazırlayıp yemeklerini sunduğu bölümde yine eleştiriler havada uçuştu.

Sırf geline fazla puan vermemek için beğenseler bile beğenmemiş numarası yapıp duran kayınvalideler, ekran başındakileri de her yeni bölümde delirtiyor.

Bu haftanın yemek konusunda nazlanan ismi de Emin Hanım oldu. Emine Hanım, şeker ve tansiyon hastası olduğunu söyleyerek çatalın ucuyla yemeklere bakıyor.

Bazen yeyip yemediği bile belli olmayan Emine Hanım, yorumlarını da sert yapıyor ve her yemeği eleştirip hiç birini de tam olarak beğenemiyor.

Zuhal Topal'la Sofrada programında Topal, dayanamayıp kayınvalideye elleriyle dolma yedirdi! 7

Özge gelinin evinde de benzer bir durum yaşanınca Zuhal Topal daha fazla dayanamadı.

Tokattan getirttikleri yapraklarla sarma yapan gelinin dolmasını diğer kayınvalideler ve Zuhal Topal bayıla bayıla yedi. Ancak Emine Hanım, bir taneyi zor yeyip bıraktı.

Masada herkes çok beğendiğini söylerken Emine Hanım, “Pişmemiş” dedi. Tekrar yemesi istendi. Nazlanarak yemek istemeyen Emine Hanım’ın bu hali esprili yorumlara neden olurken Zuhal Topal daha fazla dayanamayıp eline aldığı bir dolmayı elleriyle Emine Hanım’a yedirdi.

Önce yemek istemeyen kayınvalide, bu ısrar üzerine dolmayı yemek zorunda kaldı.

Hala biri pişmiş biri pişmemiş yorumunu yapan Emine Hanım, masadakileri sinir etti!