Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programında Topal, eleştirilere isyan edip bir ilk yaşattı!

Zuhal Topal’la Sofrada programında Topal, eleştirilere isyan edip bir ilk yaşattı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada programında bir ilk yaşandı.

Taktik yapıp kendi gelinlerini birinci çıkarmaya çalışan kayınvalideler, gittikleri evlerde gelinleri yemeklerine olmadık eleştiriler getiriyorlar.

148. bölümde Fatma Hanım’ın gelini Gülşah Hanım’ın evine konuk olundu.

Gülşah Hanım’ın düğün çorbasına öyle yorumlar yapıldı ki ekran başındakilerin yanında Zuhal Topal da çileden çıktı. Çok beğendiğini söylediği çorbanın içindeki etlere ısrarla ‘pişmedi’ diyen kayınvalidelere sinirlenen Topal, ekibine de ikram ettirip düşüncelerini almak istedi.

Zuhal Topal'la Sofrada programında Topal, eleştirilere isyan edip bir ilk yaşattı! 7

45 dakika düdüklüde haşlanan etin değil taşın bile pişeceğini söyledi ama bahane bulmaya çalışan kayınvalideler ısrar ettiler.

Daha önce hiç düğün çorbası yemediğini söyleyen Kevser Hanım’ın içinde domates, fasulye olmadığını söyleyerek eleştirmesine ise Zuhal Topal şaşkınlıkla bakakaldı ve çorbanın çok güzel olduğunu söyleyerek tüm eleştirileri de boşa çıkardı!

Topal, bununla da yetinmeyip pişmemiş bir yana sert olmasının bile söz konusu olmadığını belirterek bir kamera arkasındaki ekibe de ikram edilmesini istedi. Topal, “Ben böyle alakasız yorumlarda çıldırıyorum. Çok çok alakasız şeyler söylüyorsunuz. Et pişmemiş diyor yahu?” diyerek ekip arkadaşlarına yorumlarını sordu. Hepsi de etin piştiğini söyleyerek kayınvalidelerin tüm eleştirilerini kabul etmediler.