Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programında tuhaf hareket! Koskoca kayınvalide şaşkınlık yaşattı!

Zuhal Topal’la Sofrada programında tuhaf hareket! Koskoca kayınvalide şaşkınlık yaşattı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’deki Zuhal Topal’la Sofrada programının final gününde ilginç anlar yaşandı.

Haftaya elinden örgüsünü bırakmayarak damgasını vuran kayınvalidelerden Zekiye Hanım’ın gelini Gülümser Hanım’ın evinde bir araya geldi kayınvalideler.

Hafta boyunca yemekleri kıyasıya eleştiren, diğer kayınvalideleri de eleştirmekten geri durmayan Songül sivri dilli Songül Hanım, gelini masayı yetiştiremeyen Sibel Hanım ile sürekli uğraştı.

Masada Sibel Hanım’ın gelinin yemeklerini eleştirip duran Songül Hanım, bir ara yan tarafa dönerek balon şişirmeye başladı.

Zuhal Topal, yanında oturan kayınvalidenin bu harekete karşısında şaşırıp kaldı ve “Ne yapıyorsun öyle?” diyerek bakakaldı.

Zuhal Topal'la Sofrada programında tuhaf hareket! Koskoca kayınvalide şaşkınlık yaşattı! 7

Songül Hanım, yanında oturan Sibel Hanım’a bakarak “Zuhal Hanım, bunda bence hiç konuşmaya yüzü yok” diyerek şişirdiği balonu bir anda Sibel Hanım’a doğru itip bıraktı.

Balon sönerken Songül Hanım da “Bunun gibi söndü gitti bu senin gelinin, hava oldu” diyerek herkesi şoke etti.

Sibel Hanım’ın şaşkınlıkla baktığı Songül Hanım, ekran başındakileri de çok şaşırttı. Sibel Hanım, “Napıyorsunuz Songül Hanım?” diyerek tepki verdi ama olan olmuştu!

Zuhal Topal ise bu tuhaf duruma “İlkokulda falan yapıyorduk bunu” diyerek Songül Hanım’ın yaptığı hareketi çok çocukça bulduğunu belirtti.