Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programında ‘yok daha neler’ dedirten şoke eden anlar yaşandı!

Zuhal Topal’la Sofrada programında ‘yok daha neler’ dedirten şoke eden anlar yaşandı!

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la Sofrada programının 103. bölümü 16 Ocak Çarşamba günü Fox TV ekranında yayınlandı. Programın bu bölümünde Gönül hanımın isimleri unutması nedeniyle kayınvalidelerden yaka kartlarını takmalarını rica etti. Ancak masada ciddi bir tartışma yaşandı.

Televizyon Gazetesi Detay

Kayınvalideler bu duruma itiraz etti. Gönül hanım bir tek Zuhal Topal’ın ismini hatırladığını anlattı. Elif hanım da Gönül hanımın bir türlü adını öğrenememesine kızdı ve yaka kartını takmayacağını söyledi. Aynur hanım ise Gönül hanımı kırmayarak yaka kartını takmayı kabul etti.Diğer kayınvalideler de Gönül hanıma tepki gösterdi.

Havva hanım işi biraz abartarak Gönül hanımın yanından kalkmasını istedi. Zuhal Topal bu duruma itiraz etti. Havva hanım çok rahatsız olduğu için kulaklarına tıkaç takmak durumunda kaldı. Havva hanım, “Eve gidiyorum beynimde hep adın ne adın ne” diyor diyerek, Gönül hanımın sürekli ismini sormasından çok rahatsız olduğunu söyledi. Havva hanım tıkaç ile duymakta zorlandığını söyleyince Zuhal Topal, kulağındaki tıkacı çıkartabileceğini belirtti. Zuhal Topal, Havva hanıma “Siz nasıl duyuyorsunuz?” diyerek duruma gülmek durumunda kaldı.

Zuhal Topal, bu programda ipleri elinde tutamadığını da göstermiş oldu. En son çözüm ise Havva hanımın Meliha hanım ile yer değiştirmesiyle çözüldü. Havva hanım, yer değişikliği sonrasında kulağındaki tıkaçları çıkarttı.

Ancak Gönül hanım, yanına oturduğu Meliha hanıma da ismini sorunca izleyicilere de gülme krizi geldi. Zuhal Topal, o anlarda ne yapacağını şaşırdı.