Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada programında Zuhal Topal yine sinir küpü!

Zuhal Topal’la Sofrada programında Zuhal Topal yine sinir küpü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Fox TV ekranlarında yayınlanmakta olan Zuhal Topal’la Sofrada programının 289.yeni bölümü 5 Aralık Perşembe günü saat 16.00’da izleyicilerle buluşacak. Zuhal Topal’ın eğlenceli sohbeti ile keyiflenen izleyiciler, kayınvalidelerin masadaki gerginliği ile saç baş yolacak.

Fox TV’nin sevilen yarışma programında bir hafta daha sona ermeye doğru ilerliyor. 6 Aralık Cuma günü final öncesinde bugün yine gerilim dolu bir bölüm geliyor. Masada kayınvalideler arasında çıkan tartışma, laf düellosu izleyicileri de gerecek.

Zuhal Topal’ın zaman zaman ne söyleyeceğini bilemediği anlar yaşanacak. Topal’ın sinir küpü halleri de ekrana yansıyacak. Videodan 5 aralık Perşembe günü yayınlanacak olan bölümün fragmanını izleyebilirsiniz.

Bir başka detay ise programın Yemekteyiz ile aynı formata sahip olması nedeniyle yaşanan sıkıntılar…

Acun Ilıcalı ve tv8’in itirazları mahkemede bilirkişi tarafından da haklı bulundu. Ilıcalı, Fox TV’yi formatı çalmakla suçluyor, hatta avukatına para teklif edildiğini bile açıkladı.

Zuhal Topal’la Sofrada programının Yemekteyiz’e benzer bir formatta olması nasıl sonuçlar doğuracak ileriki aşamada göreceğiz.