Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu 1. bölüm 2. fragmanı izle; Timuçin Esen, Taner Ölmez’e karşı!

Hekimoğlu 1. bölüm 2. fragmanı izle; Timuçin Esen, Taner Ölmez’e karşı!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Hekimoğlu dizisinin günü Salı olarak belirlendi… 17 Aralık Salı akşamı da dizinin ilk bölümü izleyicilerle buluşacak. Hekimoğlu dizisinin 1.bölümünden 2. fragmanı yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz’ın olduğu Hekimoğlu’nun nasıl bir performans sergileneceği merak ediliyor. Perşembe akşamları Mucize Doktor dizisinin elde ettiği başarıdan sonra Hekimoğlu’nun performansı da çok önemli. İki dizi bu performans, reyting ve oyunculuk noktasında karşılaştırılacaktır.

Yayınlandığı bütün ülkelerde reyting rekorları kıran ve büyük bir hayran kitlesi yaratan House M.D. dizisi, Hekimoğlu adıyla 17 Aralık’ta Kanal D’de başlıyor! Dizi dünyasının unutulmaz karakteri Dr. House’u Timuçin Esen canlandırıyor. Esen, dizide Ateş Hekimoğlu olarak ekranda yerini alacak. Bu karakter ile Taner Ölmez’in Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı Ali Vefa karakterlerindeki performansları da karşı karşıya getirilecek.

Hekimoğlu 17 Aralık 20.00’de Kanal D’de başlıyor.