Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programında Zuhal Topal’ı şaşkına uğratan kayınvalide ‘yok artık’ dedirtti!

Zuhal Topal’la Sofrada programında Zuhal Topal’ı şaşkına uğratan kayınvalide ‘yok artık’ dedirtti!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay

Fox TV’de hafta içi her gün yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada programında dün (28 Ocak) yarışmaya yeni katılan bir kayınvalidenin hareketi, Topal’ı hem şaşkına uğrattı hem de çok güldürdü!

Yeni haftanın kayınvalideleri arasında yer alan Zeliha Hanım’ın düzen ve titizlik hastası olduğu ortaya çıkarken, yanında sürekli su bardağı taşıdığı ortaya çıktı!

Zeliha Hanım, çantasından bardak çıkarınca büyük şaşkınlık yarattı.

Zuhal Topal'la Sofrada programında Zuhal Topal'ı şaşkına uğratan kayınvalide 'yok artık' dedirtti! 8

Ancak şaşırtıcı anlar bununla bitmedi. Yemeğin sonunda bu kez Nurten Hanım, “Yedik içtik, şimdi spor zamanı” diyerek çantasından pilates lastikleri çıkarıp herkese dağıttı.

Zuhal Topal, yarışmacının bu davranışına gülerken, diğer kayınvalideler ise bu durumdan pek hoşlanmadı.

Nurten Hanım, eline lastiği alıp ayakta kol çalıştırma hareketleri yapmaya başladı.

Zuhal Topal, yaşanan bu durum üzerine “Yakında kayınvalidelerin çantasından dambıl çıkacak” yorumunu yaptı ama bir sürpriz daha bekliyordu onu!

Zuhal Topal'la Sofrada programında Zuhal Topal'ı şaşkına uğratan kayınvalide 'yok artık' dedirtti! 9

Nurten Hanım, “Dambılım da var!” diyerek herkesi kahkaya boğdu. ‘Yok artık!” diyerek şaşkınlıkla bakan Zuhal Topal, çantasından birer kiloluk dambıl çıkaran Nurten Hanım’ı kahkahalarla izledi.

Zuhal Topal, daha sonra dambılları eline alarak “Ne zamandır spora gidememiştim, hazır gelmişken çalışayım” diyerek kol hareketleri yapmaya başladı.

Masada bu yaşananlardan pek de hoşnut olmayan kayınvalidelerden Nezahat Hanım ise, Nurten Hanım’ı şov yapmakla suçladı.

Nurten Hanım ise pilates, kardiyo gibi sporlar yaptığını ve herkese de tavsiye ettiğini söyleyerek Zuhal Topal’ın da övgüsünü aldı.