Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada tutunca FoxTV’den The Taste Türkiye atağı geldi!

Zuhal Topal’la Sofrada tutunca FoxTV’den The Taste Türkiye atağı geldi!

tarafından ker_def

TV8 ekranında Yemekteyiz’in başarısının ardından ekranlarda bir bir tartışma içerikli yemek programları görmeye başladık. Bu programlardan birisi de Zuhal Topal imza attı. Fox TV ekranında Zuhal Topal’la Sofrada programını sunan başarılı oyuncu, reytinglerin git gide yükselmesiyle de kendini bu alanda da kanıtladı. Oyunculuktan, sunuculuğa geçin yapan Zuhal Topal, izdivaç programlarının ekrandan silinmesinin ardından yemek programı ile dönüş yaparak büyük bir risk almıştı. Ancak Topal, bu riski iyi taşıdı ve şimdi programı gayet iyi noktada.

Fox TV ise, yemek programının da başarılı olabileceğini gördü ve ikinci bir programı daha yayınlayacak. The Taste Türkiye yakında izleyicilerle buluşacak. Programın 2. fragmanı Fox TV ekranında ve Fox TV’nin dijital kanallarında paylaşıldı. Yayınlandığı tüm ülkelerde izleyiciyi ekran başına kilitleyen ve benzerlerinden farklı bir yemek yarışması olan “The Taste” Fox’ta izleyiciyle buluşuyor. Videodan programın ikinci tanıtımını izleyebilirsiniz.

Mutfaktaki yeteneklerine güvenen amatör ya da profesyonel tüm aşçılara açık olan yarışmada amaç; jürinin lezzet olarak en çok beğeneceği yemeği hazırlamak.

Yarışmacılar yaptıkları yemeği sadece tek bir kaşıkta jürinin beğenisine sunacak. Jüri, yemekleri kimin hazırladığını, hangi malzemeleri kullandığını veya nasıl pişirdiğini bilmeden değerlendirecek.

Jüri üyeleri başarılı buldukları adayları, 4’er kişiden oluşacak takımlarına almak için ikna etmeye çalışacak.

Takımlar oluşturulduktan sonra yarışmacılar, önce başlarındaki şeflerin önderliğinde dokunulmazlık kazanmak için yemek yapacaklar daha sonra elenmemek için mutfağa girecekler.

En kötü performansı sergileyen yarışmacı, programa veda edecek.

Heyecan dolu bu mücadelede birbirinden ilginç lezzetler izleyiciyle buluşurken sadece bir kişi yarışmayı kazanarak büyük ödülün sahibi olacak.

“The Taste Türkiye” Fox’ta