Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka ile Doğduğun Ev Kaderindir dizilerinin ilginç ortak yanı!

Zümrüdüanka ile Doğduğun Ev Kaderindir dizilerinin ilginç ortak yanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranlarının sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, toplam 11 bölüm yayınlandı. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, başarılı performansları ve iyi uyum yakalamaları ile çok konuşuldu.Dizinin hikayesi de izleyiciyi sardı. Şimdi tek bir sorun var. Koronavirüs pandemisi nedeniyle durdurulan çekimlerin başlaması… Mayıs sonu itibariyle dizi ekibinin sezon finali için bir araya gelmesi bekleniyor.

Zümrüdüanka ise 2020 yılının sürprizi oldu. Fox TV ekranında yayınlanan dizi, Ürgüp’te bulunan Kapadokya’da çekiliyor. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz uyumu bu dizinin de büyük şansı oldu. Hikayesi de sevilen Zümrüdüanka, toplam 9 bölüm yayınlandı. Dizinin yakında çekimlere başlaması yönünde bir beklenti var.

Peki Doğduğun Ev Kaderindir ile Zümrüdüanka arasında nasıl bir ortak nokta var. Bu ortak nokta Zümrüdüanka dizisiyle ilgili yeni alınan karar sonrası oluştu.

Zümrüdüanka dizisi ünlü senarist Eylem Canpolat’a emanet edildi. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Eylem Canpolat, dizinin süpervizörü olacak. Yani senaryo denetimini yapacak ve son noktada karar verecek. Aynı zamanda Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin senaryosunu da yazmaya devam edecek.

Zümrüdüanka ile Doğduğun Ev Kaderindir dizilerinin ilginç ortak yanı! 7

Eylem Canpolat’a Zümrüdüanka dizisinin senaryosunu oluşturmada Işıl Sönmez,Leyla Öter ve Doruk Erengül yardımcı olacak.

Eylem Canpolat; Sıla, Melekler Korusun, Lale Devri, Yer Gök Aşk, Karadayı ve Kara Para Aşk gibi önemil yapımların senaristliğini üstlenmişti.

Ekranın iki yeni dizisi de hikaye noktasında artık Eylem Canpolat’a emanet edilmiş oldu.