Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Züleyha kahraman oldu, Bir Zamanlar Çukurova reytingleri patlattı!

Züleyha kahraman oldu, Bir Zamanlar Çukurova reytingleri patlattı!

tarafından ker_def

atv ekranlarının sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova, 76. yeni bölümü ile dün akşam izleyicilerle buluştu. Yine etkili bir performans sergileyen dizi, hayranlarını hem mutlu etti hem de milyonlarca izleyiciyi ekran başına oturtarak, reytinglerde total ve ABC1 gruplarında birincilikler elde etti. Dizinin bu iki grupta 11-12 bandında seyretmesi çok önemli bir başarı olarak kayıtlara geçti. Ancak AB grubunun birincisi ise küçük bir farkla Mucize Doktor oldu.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’, ATV ekranındaki üçüncü sezonunda ratinglerin zirvesinde yer almaya devam ediyor! Dizi aynı zamanda sosyal medyanın da en çok konuşanları arasındaydı. Bir Zamanlar Çukurova’nın 76.bölümünde #ÖlümsüzAşk etiketi sosyal medyanın gündemindeydi.

Züleyha’nın “iyilikten maraz doğar” korkusu ile karşılaştığı bölüm, izleyiciden de büyük ilgi gördü. Züleyha, Müjgan’ın Kerem Ali’yi alıp kaçmasının şaşkınlığını yaşarken, çocuk bir tarafa, Müjgan tarafa sürüklendi. Züleyha hiç düşünmeden suya atlayıp ikisini de kurtardı!

O iki canı kurtarma mücadelesi içindeyken, Demir’in peşine taktığı Hayri de gizlice onları izledi. Sonra da koya koşa Demir’e haber vermeye gitti! Büyük bir olay anlatıp teşekkür alacağını düşünürken de, bu kadar hayat meselesini görüp yardım etmediği için fırçayı yedi!

Züleyha kahraman oldu, Bir Zamanlar Çukurova reytingleri patlattı! 9

MÜJGAN AF DİLERKEN YILMAZ DA DEMİR DE DUYDU!

Züleyha, Müjgan ve Kerem Ali’yi, Fekeli’nin onları koyduğu eve getirip, hastalanmadan üzerlerini değiştirmek istedi. Ancak iki kadın kapıda konuşurlarken, Yılmaz, Behice ile içerdeydi. Demir de kısa bir süre sonra kapının dışına geldi. İki erkek, Müjgan’ın oğlunun hayatı için nasıl teşekkür ettiğini de, Züleyha’nın kendisine yapılan onca şeyden sonra hala evladı için Müjgan’a nasıl merhamet ettiğini de duydular.

Züleyha kahraman oldu, Bir Zamanlar Çukurova reytingleri patlattı! 10

ZÜLEYHA DAHA GÜÇLÜ DEMİR DE DAHA ANLAYIŞLI!

Yılmaz tüm hikayeyi dinleyince Züleyha kadar merhametli olmadı! Müjgan’ı tekrar göz hapsinde yaşamak üzere eve getirdi ve yanına da Nazire’yi nöbetçi dikti!

Demir ise, Züleyha’ya kendisini öldürmek isteyen bir kadına bile merhamet gösterdiği için ne kadar hayran olduğunu anlattı. Demir’in aşkını kendi kendine yaşamaya başlaması ve Züleyha’yı prangalarından kurtarıyor olması, herkesi şaşırttı.

Bu olan biteni, tüm Çukurova’ya bir kahramanlık destanı halinde anlatan ise Şermin oldu. Züleyha’ya övgüler yağdıran Şermin, kuzeninin büyük aşkından duyduğu gururu da herkesle paylaştı.

FİKRET NEDEN OFİS TUTTU? HANGİ BELGELERİ TOPLADI?

Fikret, erkenden çırçıra gideceğini söyleyip evden ayrıldı. Şehrin bir ucunda kendini bir ofis tutup yerleşti ve bir takım belgeleri incelemeye başladı. Elindeki belgeler, Yılmaz’a ait tapulardı!

Bir süre sonra çırçıra geldiğinde, Yılmaz’a da yolda lastiği patladığı için geciktiği yalanını söyledi. Yılmaz önce inanmak istemese de, daha yeni bir şüphe ile araları açıldığından konunun üzerine çok gitmedi.

Züleyha kahraman oldu, Bir Zamanlar Çukurova reytingleri patlattı! 11

KONAĞIN YENİ HANIMI SEVDA!

Konakta misafirliği artık, kalıcı olmaya başlayan Sevda yüzünden çalışanları hepsi gerildi! Ama elbette, onun attığı her adımda canı yanan Saniye oldu. Saniye, Sevda’nın sofranın ne zaman kurulucağının bildirmesi ile yine çileden çıktı. Kahya’nın kendisi olduğunu, evin yemek saatlerinin de Hünkar’ın kurduğu düzende devam ettiğini söyledi. Bu konuşma Sevda tarafından da hoş karşılanmadı, Demir de herkesin içinde net bir dil ile Sevda Hanım’ın talimatlarını uyulmasını belirtti.

GAFFUR’A ALMANYA MEKTUBU GELDİ! SANİYE DE GİDECEK Mİ?

Üzüm kız, babasına gelen bir mektubu buldu. Mektup Almanya’ya işçi başvurusuna gelen yanıttı. Tam da o gün, Hünkar’ın katilini biliyor olmanın ağırlığı ile içindeki sırrı dağa taşa haykırmak isteyen Gaffur, mektuba çok sevindi. Ama elbette Saniye’ye gösteremedi. Üzüm annesine bahsedince, elbette Saniye peşini bırakmadı ve mektubu buldu. Ama Hünkar’ın mirasını ne sevdaya ne başkasına bırakmaya niyeti yoktu! Gaffur’u da göndermeyecekti!

HÜNKAR GİDELİ 40 GÜN OLDU! ZÜLEYHA VE YILMAZ DA ADANA’YA VEDA ETTİ!

Başrollerde Sevda ve Şermin’in olduğu bir hazırlık seramonisi ile tüm Adana, Hünkar’ın 40 mevlüdüne gelecektir. O geceden önce ise Züleyha ve Yılmaz buluştu ve çocuklarını alarak kaçma planlarını yaptılar. Gözyaşları ve hüzün içinde geçen gecenin sonunda Züleyha elleriyle tüm konak halkına şerbet ikram etti. Çünkü şerbete uyku ilacı katmıştı!

Herkes derin bir uykuya daldığında, iki sevgili, uzun zamandır bekledikleri mutluluklarına doğru yolculuklarına çıktılar.

Bir Zamanlar Çukurova 3. sezonuyla yine her perşembe 20:00’de ATV’de.