Ana sayfa Dizi Haberleri Züleyha ve Demir’i şoke eden karşılaşma! Bir Zamanlar Çukurova’da silahlar çekiliyor!

Züleyha ve Demir’i şoke eden karşılaşma! Bir Zamanlar Çukurova’da silahlar çekiliyor!

tarafından zk zk

ATV’de yarın akşam 14. bölümü yayınlanacak olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinden 2. tanıtım da ekrana geldi.

Başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek’in oynadıkları dizinin bir önceki bölümünde patlayan depoda Fekeli ve Yılmaz’ın ölüp ölmedikleri merak konusuyken gelen yeni tanıtım şaşırttı.

Tanıtımda yüzü görünmese de Züleyha ve Yılmaz’ın karşılaştığı kişinin Yılmaz olduğu algısı oluştu. Demir, arabadan inip gördüğü kişiye silah çekiyor, karşısındaki kişi de silahını çekiyor ve Züleyha ikisine korkuyla bakakalıyor. Demir’in “Ya senin ölün çıkacak ya benim!” sözleri karşısında Züleyha donup kalıyor. Bu kişi Yılmaz mı?

Bu arada Hünkar’a gelen sürpriz ziyaretçi ise merak konusu. Bu kişi Fekeli mi? Değilse kim?

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Yılmaz’ın Adana’daki durdurulamaz yükselişi, Demir ve Cengaver’i çileden çıkartıyor! Yılmaz ve Fekeli’den tamamen kurtulmak için Çukurova’yı yerle bir eden ikiliyi, şimdi daha büyük sorunlar bekliyor.

Züleyha ve Demir'i şoke eden karşılaşma! Bir Zamanlar Çukurova'da silahlar çekiliyor! 7

Çukurova’da ölüm sessizliği! 10 kişinin hayatını kaybettiği büyük patlama, Çukurova’da büyük yankı yapıyor. Demir’in bu patlamada payının olduğunu öğrenen Hünkar ise, izleyeceği yol ile herkesi şaşırtacak.

Büyük yüzleşme! Aldığı intikamın sevincini yaşayan Demir, Züleyha ile katıldıkları törende hiç beklemediği bir gerçekle karşı karşıya kalıyor! Çukurova’nın saygın beyi Demir, bu karşılaşmanın hesabını nasıl verecek?

İşte 14. bölüm 2. tanıtımı: