Ana sayfa Sosyal Medya Zümrüdüanka dizinin Zümrüt’ü Ceren Yılmaz için güzellik başa bela!

Zümrüdüanka dizinin Zümrüt’ü Ceren Yılmaz için güzellik başa bela!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Zümrüdüanka dizisinde Zümrüt karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Ceren Yılmaz, zorlu bir yolda yürüyor… Dizinin ilk başladığında çok eleştirilen oyuncu, kendisini kanıtlamak için büyük çaba sarf etmişti. Sonunda da bunu başardı ve şimdi izleyicinin en sevdiği karakterlerin başında geliyor.

Ceren Yılmaz, hayatının her döneminde bir sorun ile baş başa kalıyor. Güzelliği ile göz dolduran, hayranlarının iltifatlara boğduğu oyuncu, bu nedenle sıkıntılar da yaşıyor. Bir dergi çekimi için İstanbul’a kısa bir ziyaret yapan oyuncu, kameralara yakalandı ve güzelliğin başa bela olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Birçok kişi gibi kendisinin de hem kadınlardan hem de erkeklerden gelen çeşitli sorunlarla boğuşmak durumunda kaldığını anlatan Ceren Yılmaz, güzelliğinin çeşitli sorunları da beraberinde getirdiğini ifade etti.

Oyuncu başına gelenler konusunda şunları söyledi: “Bence hemen hemen herkes yaşıyordur diye düşünüyorum. Sadece benim yaşadığım bir durum olduğunu sanmıyorum açıkçası. İş yerindeyken bile sorun yaşayabiliyorsunuz bununla ilgili. Oradaki bir kadın senden rahatsız olup işini engellemeye çalışabiliyor. Bunu hayatımda defalarca kez yaşadım. Şimdi bile yaşadığım zamanlar oluyor. Biri senden etkilenip, sırf sen onu istemedin diye işini bozabiliyor. Bunlar hayatın içinde ve gerçek olan şeyler.”