Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisinde çekimlerden önce bakın ilk ne yaptılar!

Zümrüdüanka dizisinde çekimlerden önce bakın ilk ne yaptılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanan ve 2020 yılının en başarılı yapımlarından birisi olan Zümrüdüanka dizisinde çekimler karantina nedeniyle Mart ayında durdurulmuştu. Uzun süredir setin ne zaman toplanacağı merak ediliyordu. İşte beklenen o gün geldi…

Kapadokya’da çekimleri yapılan dizide toplam 9 bölüm yayınlandı ve her bölümü de büyük bir izleyici kitlesi tarafından, heyecanla takip edildi. Zümrüdüanka’nın 2.sezon çekimleri de Cuma günü başlıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre dizinin ekibi çekimler için İstanbul’dan yola çıktı. Ancak ilk olarak tüm ekibin sağlık kontrolleri yapıldı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle tüm çalışanlara koronavirüs testi yapıldı. Sette de sağlık önlemlerinin üst seviyede tutulacağı belirtiliyor.

Yönetmenliğini Serhan Şahin’in yaptığı Zümrüdüanka dizisinde Alp Navruz ve Ceren Yılmaz ikilisinin uyumu ve enerjisi ilk başlarda sorgulansa da sonradan çok beğenilmişti.

Kadın dizisinde Berşan olarak izlediğimiz Sahra Şaş da Zümrüdüanka ekibine katıldı. Oyuncu, Deniz karakteri ile büyük bir sürpriz ile geliyor.

Dizinin senaryo süpervizörü Eylem Canpolat iken, senaryosunu Işıl Sönmez, Leyla Oter ve Doruk Erengül kaleme alıyor.