Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisinde Ceren Yılmaz, nereden nereye geldi!

Zümrüdüanka dizisinde Ceren Yılmaz, nereden nereye geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay- Cumartesi akşamları şimdiye kadar 9 bölüm olarak yayınlanan Zümrüdüanka dizisi koronavirüs salgını nedeniyle yeni bölümlerin yayınlanamayan yapımlardan. Eldeki stok bölümlerin az olması sonrasında 21 Mart Cumartesi günü yayınlanan 9.bölümden bu yana 3 haftadır izleyicileriyle buluşamayan diziye yönelik büyük hasret var.

Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın buluştuğu yapımda Selim Bayraktar da başrolde yer alıyor. Ayrıca diziden Itır Esen’in ayrılıp, Sermiyan Midyat’ın ise yapıma katılacağı bilgileri de gelmişti. Ancak yeni bölümler çekilmediği için henüz ne olacağı da bilinmiyor. Dizi ekibinin önümüzdeki hafta bir araya gelerek çekimlere başlayabileceği şeklinde iddialar da ortaya atılmıştı.

Zümrüdüanka dizisinde Ceren Yılmaz, nereden nereye geldi! 8

Zümrüdüanka dizisinde bir diğer dikkat çeken nokta ise Ceren Yılmaz’ın durumu. Daha dizi başlamadan önce yerden yere vurulan, dizinin ilk bölümlerinde büyük eleştirilen alan genç oyuncu için şimdilerde çok farklı konuşmalar yapılıyor.

Dizinin kamera arkası görüntüleri dün youtube’da yayınlandı. Yapılan yorumlarda ise Ceren Yılmaz’a büyük övgüler var. Daha dizi başlamadan eleştirilerin hedefine oturtulan Ceren Yılmaz, aradan haftalar geçmesinin ardından şimdilerde baş tacı edilmiş durumda.

Zümrüdüanka dizisinde Ceren Yılmaz, nereden nereye geldi! 9

Bir izleyici diyor ki, “İyi ki Alp ve Ceren’i bir araya getirdiniz, çok yakışıyorlar…” Aslında dizinin başladığı günleri hatırlayanlar ikilinin birbirine hiç yakışmadığı yönünde birçok eleştiriyi hatırlayacaktır.

Ceren Yılmaz zor günlerden geçerek bu övgülere sahip oldu. Ancak sabretti, hiç aksi bir tavır sergilemedi ve sadece rolünü en iyi şekilde canlandırmaya gayret etti. Sonuçta da hak ettiği olumlu ve güzel yorumları almayı başardı. Ceren Yılmaz’ın bu durumu nereden nereye dedirtiyor.